Premiär!


Första blogginlägget här på Vinnarskallar, vilket känns väldigt roligt och spännade!

För er som inte har den blekaste om vem jag är så kan jag börja med att säga att mitt namn är Anna Pers och jag är 22 år och jobbar hos Fredrik Pedersen. Som liten började jag springa hemma hos grannarna som hade en massa ponnyer som jag börja att rida och köra, och senare vart de även ponny licens, vilket senare ledde till de stora hästarna och travet. Har praktiserat och jobbat på Västerbo hos Michael Demmers, även vart en vända till Frankrike till Sofia Aronsson, men det senaste året har jag tillbringat hos Per Lennartsson. Har haft ett mycket bra och lärorikt år hos Lennartsson med mycket fina hästar och roliga tävlingar. På den fritid jag har, så spelar jag hockey med Skogsbo i Avesta vilket innebär en hel del tid i ishallen med träningar och matcher.

Nog om mig, dagen till ära har det varit runt nollan men de har blåst storm. Jag trivs riktigt bra på nya jobbet, vi jobbar helt annorlunda mot hur jag har jobbat hos min senaste arbetsgivare men samtidigt så är ju förutsättningarna lite annorlunda. Hästarna tränar på och det ser bra ut, och i måndags så var vi på Gävle med tre hästar vilket resulterade i min första skötarseger hos Pedersen. Riktigt kul att Giddman fick sätta nosen först. Lite extra roligt eftersom de var min första seger där. Men de kommer mera! Idag startade Caramelle Zon och slutade två, satt fast bakom vinnaren med alla krafter sparade. Våren ser fin ut om man tittar hur de ser ut i stallet, ser verkligen fram emot detta och hoppas att allt fortsätter i samma takt. Kommer att bli mycket trav 🙂

Har nyss kommit hem från hockey träning, så nu sitter jag i soffan och chillar. I helgen som var så var vi till Sveg och spelade säsongens sista serie matcher. Et dubbel möte mot Sveg och hotell vistelse med laget. Lördagens match vart det vinst med 0-4, och på söndagen vann vi med 2-3. För egen del, så är jag faktiskt rätt nöjd med min insats, 3 mål vart de till och med. Känns att man börjar komma igång igen, men fruktansvärt surt att säsongen är slut. Fast de betyder också mer tid för hästarna! Och de känns ju inte helt fel de heller 🙂

Men nu är de tack och adjö för idag, måste sova så jag kommer upp imorgon.

/ Anna

7 Comments

Add yours
  • 2
   Anna

   Hej Nicke bh!
   Jag tycker att det är väldigt mycket saker som skiljer sig. Själva sättet att sköta häst är lika, men andra saker som träning, eftervård och framför allt dags rutiner och hur stallet funkar tycker jag är helt olika men båda sätten/ställena strävar efter samma sak.

 1. 7
  Nicke.BH

  ”men andra saker som träning, eftervård och framför allt dags rutiner och hur stallet funkar tycker jag är helt olika”

  Jag är ju rätt så oinsatt men väldigt nyfiken! Kan du inte utveckla på vilket sätt det är olika?

  Jag har fått en liten bild av hur verksamheten fungerar hos Lennartsson men är intresserad av hur det fungerar hos andra tränare. Om du vill kan du ju utveckla det i nästa blogg…..:)

  Oavsett så ska det bli intressant att följa dig på Vinnarskallar.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.