Practicale joke inget skämt….


Practical Joke fixade dagen igår å som han gjorde det mästerligt. Ja är imponerad synd man ej spikade men hade med 21 oddsaren på mitt lilla 4raders system. Mycket nöjd med det å sedan att ja spelade tvilling med han som utgång mot tre andre hästar i det loppet gjorde inte saken sämre. Tvillingen satt till fin fina oddset 71ggr degen. Äntligen när våren tittar fram så kommer min form smygande. Det andra som var kul att se igår på v75, var jue så klart  att Åke Svansedt pratar med tv4a igen efter sin bojkott mot kanalen.  Earl Tilly vann i  gulddivisionen på ett mycket  bra sätt. Hoppas på att Åke ej surnar till igen utan fortsätter att prata med tv4a. Frillan filliokus. Fick äntligen vinna å d4et på ett bra sätt. Hon var mycket mycket bra å visar att formen fortsatt sitter i. Fler segrar lär ju följa, blir inte förvånad om vi snart ser henne i stoeliten.

Nästa vecka är det jackpott på v75 å då är det vårat grannland som bjuder upp till kamp. Norge ska mot förmodan visa att man kan vinna mot oss svenskar. Gick ju ej så bra för dem i OS så nu ska dem visa vilka som bestämmer. Det är också jackpott till nästa lördag, 40 mille blir det i potten å vi siktar mot dem.

Nu blir det Vasaloppet för min del å se om vi har lika bra glid under skidorna där som i OS  eller om det blir norsk seger idag.

Signerat/Limpo. Som ska se sin första Hävlamatch för säsongen idag.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.