Poker Zet!


Jag själv är mycket dåligt påläst inför kvällens tävlingar på Solvalla och vid en snabb överblick känns det som en typisk vinteromgång. Däremot såg jag en intressant comeback i det allra första loppet. Nyblivne fyraåringen Poker Zet (e. Muscles Yankee) blev i våras en riktig snackhäst efter att ha glänst i ett kvallopp, men säsongen blev totalt misslyckad med endast fyra starter och 15k insprunget. På Stall Zet’s mycket snygga hemsida har det gått att läsa att den här hästen är Daniel Redéns favorithäst i stallet men också att det är hans största misslyckande hittills som travtränare. Under uppehållet har hästen kastrerats och det ska bli intressant att checka in honom vid kvällens start, men något vinnarspel är kanske inte att rekommendera. Dels är jag ingen fantast av Zet-uppfödningar och underprestarande snackhästar är en genre man ska undvika i så stor utsträckning man kan.

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Ivarsson

  Det blev en vattentät spetsseger för ekipaget och det där tycker jag såg riktigt lovande ut jämfört med tidigare, även om motståndet var uselt. Vinnaroddset var hela 4.81 vilket var det dubbla mot vad jag kanske trodde han skulle dela ut, men det gäller att stå upp för sina principer i dessa lägen och inte falla för lockelsen!

  I övrigt var det såklart Blackburns 3-1-seger över Liverpool det som värmde ikväll!

 2. 2
  Henke

  Snygg vinnare, 4,8ggr var ju grymt bra med tanke på hur lätt det såg ut.

  Tur att Newcastle tog 3p dom med. Någon till vinst i rad så lämnar man nedflyttningstrecket för gott.

 3. 3
  Ivarsson

  Ja, det var bra! Alla lag under Blackburn i tabellen ska torska. Helst ska man ju såklart avancera i tabellen, men med tanke på den lite turbolenta säsongen så ”säkrar jag hellre upp bakifrån”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.