Planering inför veckan.


Planerna är stora för kommande vecka. Jag har vart lite off på bloggen ett tag nu å känner mig motiverad igen. Har även lyckads skaffat twitter så nu kan ni även följa mig där. Jag tänkte visqa er mitt schema för denna vecka som jag tror kan vara en skaplig vecka.

Måndag. Inleder veckan med ett intervall jobb. Känns som ja ska ner under 80 strecket på vågen igen då gäller det att ligga i i träningen. vågen står just nu på 82.5 kilo.

Tisdag. Jobbar 4a timmar 8-12 underbart pass. En del mingel på jobbet sedan väntar en del idol på tvn. å lite annat med ska hinnas med.

Onsdag. Åter jobb 8-12,känns underbart att börja komma igen å va i fin form.

Torsdag. Underbardag börjar morgonen med ett träningspass sedan rycker vi huvan å stiger på ett tåg 10.53 som tar oss upp till stockholm. Där väntas en heldag me Kritterieauktion å massa mingel. Avslutar kvällen med en kall öl i baren.

Fredag. Fredagsdrinken spelas in två hemliga gäster deltar. Åter Kritterieauktionen som avslutas på undici senare på kvällen. Kan bli så att detta är starten på Limpo söker fru. Fru potential lär finnas.

Lördag. V75 tävlingar hela lördagen. Sedan avslutar vi med en utgång å har enbart trevligt. Vankas middag med vinnarskallar.se. Kvällen kanske avslutas borta någonstans ;).

Söndag. Nöjd å förhoppningsvis glad, så är det då dags för Kritteriefinal. Å vem som vinner är ja det har ja klart för mig.. Aga Khan Boko. Tror att detta är årets vinnare…

Det var lite om mina planer föär denna vecka. Nu hoppas ja att ja får igång mitt internet denna vecka å ja kan arbeta mer hemifrån. Limpos lus var urtapper igår å de höll till 4e platsen. Otur att Ludde ska förstöra men Luddes häst imponerade verkligen så det var inget att säga om det. Jag tar nya tag å ska leverera en ny lus nästa vecka. Har ni läsare tips på nya drinkar så leverera era tips.

Signerat/Limpo.Siktar mot en skaplig vecka.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Glenn

  Vilka v75 finaler!det vattnas i munnen!nu rycker vi huvan o ses på solvalla på lördag!…Ströget vänta på oss..alé,alé,alé…ryktas om att många ”legender” kommer…hockeyligan,lönshultarn,broder daniel,björnligan,östersundsdåren mfl…hua..

  /Trumslagarn

 2. 3
  Limpo

  Då får man hålla sig undan när östersundsdåren gör sthlm. Men dem andra vilka legender du räknar upp glenn. Vi kör en skaplig förfest på torsdag-fredag det är bara rycka huvan. Henke tandaran inköpt 199 kr…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.