Piggelin


Sommarvärmen är här och man går tugnt dopad på Piggelin för att hålla kylan! Bara fylla frysen och ladda in med ett nytt pack. Vi hoppas på samma värme imorgon på Lindesberg, banan är väldigt väderberoende och prognosen ser inte perfekt ut. Veckans enda regn kommer imorgon men tidagare på dagen hoppas jag.

Det är fina tävlingar på Fornaboda! Maestoso måste fotas men även några av treåringarna i det inledande loppet ser intressanta ut på pappret. Med Svanstedt, Stig H, Walmann, Nurmos och Goop på plats borde det krävas en fin häst för att vinna!

Mr Jeowill till veterinären igen… Det är en dålig vana, jag hoppas han är i ordning till Stochampionatshelgen! Positiv i samma lopp var äntligen Once In A While som spurtade med full fart över mål.

Vem fan är Ekman? Sommartravet.se har slagit upp portarna och idag på lunchen fick man se duon. Gricksson har jag koll på sen tidigare, det är ett riktigt ess på att mingla. Ekman däremot har varit helt okänd för mig men idag fick vi se honom in action. Sociala medier avhandlades där Proffessorn vaggades till sömns. Det är inte roligt när man inte hänger med?!

Viola Silas bröt sin segersvit sen debuten i söndags. Det var en dålig propp från början med tillägg på en så bra häst som Clinton Tooma. Normalt sett hade det säkert ändå gått vägen för superstoet som var lite krasslig. Fredrik Persson visar ändå rätta takter när han hade avsikt att bjuda hemmapubliken på en riktig höjdpunkt!

Christan Olsson på radiosporten är mycket vass! Höra honom kommentera VM-fotbollen är en fröjd!

1 comment

Add yours
  1. 1
    Limpo

    Piggelin är för övrigt namnet på en mycket god drink som vi blanda första programet av fredagsdrinken 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.