På lördag ryker Örebrotravets banrekord!


Äntligen V75 på min hemmabana! Åh, vad jag har längtat. Känner hur det pirrar i kroppen när jag tänker på det.

Det är en väldigt intressant dag för många andelsägare. Det första Riksloppet går nämligen av stapeln.På publiksidan kommer det att vara ett Rikstält där kuskar/tränare ska intervjuas. Det ska även finnas TV-skärmar, mat och dryck där inne. Kan vara bra att veta i fall ni blir hungriga. Förra året fick jag som andelsägare vinna det loppet, vilket var fantastiskt roligt. Det är något ni vill uppleva, så missa inte den chansen. Det kommer helt klart att vara värt det!

På tal om Rikstältet så har jag gjort en karta i lördagens program. Den ska vara till för er besökare så att ni ska kunna hitta till viktiga ställen, t.ex. spelluckan! En teckning som ett barn skulle kunna ha gjort, ungefär. Roligt hade jag i alla fall, haha. (:

Självklart måste jag nämna Gulddivisionen. Ja, Orebro Intn’l hamnar i skuggan av Gulddivisonen. Elitloppsvinnaren kommer hit! 2:an och 3:an från Jubileumspokalen. Vinnaren av Kungapokalen förra året. Hemmahoppet får en svettig uppgift här. I Saw You får nämligen bära Örebrotravets färger i Gulddivisonen, som är ett av de absolut bästa lopp som någonsin körts på Örebrotravet under min livstid!

Banrekordet sattes ifjol av Rakas på 1.11,0. Han blev sedan 3:a i Elitloppet. På lördag tror jag att det ryker all världens väg!

Ta er till Örebro på lördag och njut!

/Robin Hedström

1 comment

Add yours
  1. 1
    Hedis

    Kan dra tillbaka att jag har gjort kartan själv.. Någon har ändrat på den efter att jag hade gjort klart den.
    Tycker den blev jävligt ful nu..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.