Os silver igår…


Anna Haag & Charlotte Kalla  tog igår ett Os silver i lagsprint. Grymt kul å se ja lovar att det kommer mera från dessa damer, synd att orken tröt sista meterna bara men det var en grym lag insats å det var grymma ihop. Dessvärre vart det inte det vi hoppades på med svenska herrarnas sprintlag, men en grym Hellner visar grym form å tar nog guld nästa start.

Idag ser ja mest fram emot att se skidskyttet får Helena Jonsson sin revanch idag ? ja hoppas hon får det å gäller alla mina tummar för att hon ska fixa en valör av något fint slag. Å visa för oss alla att hon kan bättre en vad hon visat.

Sverige krossade Finland i hockeyn igår morse å ja vart imponerad av Loui Eriksson som är en comming man å visar stor potential för att bli en målskytt av rang. Både i landslaget å sitt klubblag Dallas Stars . Men måste nog säga att Foppa ser allmänt seg å inte harmonisk ut när han glider fram på isen nått är fel ? men vad är fel det är frågan ja ställer mig.

Kan också bjuda på en rolig dagens dubbel  tills på lördag Blue Rock mot Giddman känns mycket intressant får vi 5-6 ggr degen på den ??  då är ja nöjd mer än nöjd.

Signerat/Limpo

4 Comments

Add yours
  1. 4
    Eric

    Det känns som det kan bli tufft för Helena ikväll, då det inte bara är hennes insats som räknas. Krävs en laginsats av stora mått för medalj. Jag håller tummarna och hoppas på det bästa…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.