Om veckan som kommer.


Fredagsdrinken var tillbaka med succe i fredags 152 pers har sett den å vi kan stolt säga att ni inte får missa nästa avsnitt som kommer nu på fredag. Där ja kommer ha min egna gala å hissa å dissa en del. Kan bli bra ska också se till att fixa tillen bättre drink än den i fredags den smaka så där kan ja säga.Nog om drinken.

I lördags var det travgala i  Eskilstuna tyvärr så var ingen av vinnarskallar.se på plats men vi lovar att det inte får hända nästa år. Men kan säga som så att det var ett grymt drag då ja fick ett telefon samtal klockan 22.00 i lördags kväll.  Anton Pettersson  vann årets utselningsligan  grymt bra Acclaim årets häst mycket bra  hockeys stall levererar som vanligt. Självklart så röstade jag på Acclaim vart en övertygande seger med 100 röster ner till nästa häst.Lite om galan i lördags å ja har redan nu skrivit in i kalendern atrt ja kommer vara på plats nästa år.

Nog om det. Nu blickar vi framåt å har en spännande vecka framför oss med v75 -mästaren som höjdpunkt. Men hur ska vår favorit häst Noras Bean kunna vinna loppet från 15e spår ?  Det tror inte ens ja kommer gå å ja råder er att gardera. Annars på v75 på lördag tycker ja det ser svårt ut så ska plugga på lite sen bhuda på en vinnare. Men i lördags var ja helt fel ute, men mitt upplägg med framspår hade kanske vart bättre om banan vart i bättre skick? För banan i lördags var usel.

Signerat/Limpo. Som har två nya favorit låtar. Genom Eld Oskar Lindroos och Pluras Logiskt sjukt bra

7 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  Precis. Och bakspåret kördes i ledningen. Upplägget med framspår i lördags var väl inget fel på. Gäller bara att välja rätt hästar. Sen har väl Noras Bean spår ett. I morgon ska gnaget krossa babianerna igen. 5-2.

 2. 3
  Limpo

  Spår 15 å han står med 40 tilägg på Åby med dubbla open strech bör aldrig gå. Dif vinner med 4-2 hannula avgör i rom kasse

 3. 6
  AIK-dansken

  Jag är alltid språkpolis. Nejdå jag är inte nervös alls.
  Det blir jag bara när det gäller fotboll.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.