Om veckan som kommer. Och gårdagen.


Denna vecka som kommer är extremt rolig å kommer innehålla en hel del saker. Vi drar ner till Göteborg för att se på Olympiatravet . Med våra kära kollegor från Hockeyligan, kommer bli ruskigt kul att åka ner. Som jag sa i fredagsdrinken så är min puls skyhög.  Å formen på travet verkar uppåt , min Limpos lus ni som följde den gav bra  tillbaka 7.66 i odds  var fina papper. Nu är det bara fortsätta på vinnande vägen å se till att jag kommer sätta ennu ett bra drag till kommande helg.

Igår tog vi en sväng till mantorp å hade extremt kul. Vi hamna på bästa tänkbara plats, då en av sveriges bästa kvinnliga kuskar satte sig bredvid. Pratar naturligtvis om Sarah Swahn trevlig tjej verkar det vara. Vi frågade lite granna om deras stora favoriter å hon menade på att Finders Keepers inte riktigt hade formen på topp. Och det hade ja lite på känn, sedan sa hon med att Vicktory Love favoriten i avdelning 6 inte tränad som bäst hemma på gården å att man då inte vinner nåra v75 lopp. Men ska sägas att Vicktory love visa toppform endå, undra ja hur bra den hästen är om han tränat bra? ska sägas med att Sarah jobbar hos Åke Svansedt. 

Maharajah den store favoriten i omgången kom 2a från dödens i comebacken. Skapligt å se men ska inte Örjan och Maharajah bara vinna det där loppet??? men som någon sa det är inte nu han ska vara i toppform utan det är i sista helgen i januari. Men i vilket fall lovar det gott för Maharajah som ja tyckde öppnade lite snabbare bakom bilen än tidigare. Kan bli ett grymt år för Stefan Hultman och Örjan Khilström och Maharajah. En annan häst som såg grymt fin ut i detta lopp var ju Noras Bean som glänste med alla krafter kvar vinner kommande start.

Nu blir det vända in startlistorna till kommande helg ska ja sätta mig nogrand att läsa på loppen å bjudapå ett bra drag. 

Signerat/Limpo.

7 Comments

Add yours
 1. 3
  Limpo

  Haha får säga grattis till gnaget trots att det tar mycket emot. Nielsen du är storfavorit inför startlistan till helgen. Rytas om 1.20 i odds:). Men va ja vet så gäller det att inte somna det räknas som galopp.

 2. 4
  pingpongkingen

  Grattis till elitserieplatsen gnaget!!
  Äntligen är hockeyn störst i Solna igen!

  /Råttan Edberg

 3. 5
  AIK-dansken

  1.20 i odds. Samma som AIK kommer att stå i när oddsen ska sättas i Elitserien nästa år. Nån timme på lördagnatten får man väl sova?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.