Nya nummerbrickan gav bronsplats direkt!


Den har slagit till ordentligt den här gången, den s k bloggtorkan! Har försökt få ihop en blogg i över en vecka, men det slutar alltid med att jag slutar skriva och börjar tänka på helt andra saker. Jag är disträ och vet inte om det beror på vädret eller alla finansiella termer som finns i mitt huvud just nu. Har två tentor nästa vecka och ser verkligen inte fram emot detta.

Vi närmar oss den kallare årstiden och håller man på med hästar längtar man inte direkt efter kyla och is. Ger alla som håller på med hästar på heltid en stor eloge för att man står ut under vinterhalvåret. Är det snö och temperaturen ligger runt -5, så är det perfekt. Tyvärr brukar inte vädret vilja hålla sig så speciellt många dagar och det är svårt att klara av att hålla fingrar, tår och kinder varma. De är utsatta ställen på kroppen och det spelar ingen roll vad man har för kläder, man fryser ändå. Dessutom blir man riktigt klumpig i sina ”tjockis-kläder” och vinterstövlar. För att inte tala om hur fumlig man blir i fingrarna när man måste arbeta i handskar. En stor eloge till er alla!

Själv har jag det bra som bara har en häst att ta hand om. En träningstur klarar kroppen av ganska bra och man hinner nästan tina upp innan man har jobbat klart. Apropå Fröken, så tränas hon för fullt igen efter en liten vilopaus med behandlingar och jag siktar på start i början av december om allt går som planerat.

Var och startade min vän Elinors Super Lucky på Solvalla den 12 november och blev alldeles kallsvettig när inte nummerbrickan låg på sin plats när jag skulle hämta ut den. Gick fram till inskrivningsdisken och de plockade fram en ny vojlock som var betydligt större än de vanliga som nu används. Vi fick vara försökskaniner och testa hur den fungerade i lopp. Var ingen större skillnad utselningsmässigt och kusken sa ingenting om att den var i vägen, men om det gjorde så stor skillnad på TV:n gentemot de andra nummerbrickorna vette tusan. Lucky gjorde det väldigt bra som trea iaf 🙂                        

Här kan ni se skillnaden på storlek, vill ni se hur den fungerade i loppet kan ni kolla i lopparkivet 🙂

Det får räcka för mig denna gång. Trav närmaste veckan blir Solvalla på onsdag med Super Lucky och sedan hoppas jag på start för Fröken inom en snar framtid. Ingen blogg om blåa shots och äventyr idag, Limpo. Det som händer i Hedemora, stannar i Hedemora 😉

Ha det bra! //Kristina

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Henke

    🙂 Limpo ”musslan” Wallin kan väl inte kräva annat skvaller om han sitter inne på sitt eget…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.