Nya mål och nya utmaningar


Hallå alla där ute!

Nu är julen på väg mot sitt slut och snart ringer vi in det nya året. För en del så börjar man att summera sitt gångna år och jag tänkte jag skulle göra det med nu. Kan börja med att tacka alla som har gett mig förtroendet att köra deras hästar, sen så kan jag bara säga att jag själv är väldigt nöjd med mitt egna år överlag. Jag åkte till Kanada och provade på travsporten där över, jag har nästan dubblat mina siffror ifrån fjol året, Figaro har vunnit lopp, jag fick min tvååring till start (dock ingen lyckad men hon startade). Så nu har vi summerat mitt år lite snabbt och nu när vi har våra hjärnor igång så varför inte tänka ut mål för 2012.

Mitt huvudmål med 2012 är först och främst Vivid Starlet att hon ska blomma ut till en fin treåring som kanske kan visa framfötterna på travbanerna, att Figaro ska kunna matcha sina siffror ifrån 2011, och sist men inte minst att jag ska matcha mina siffror ifrån 2011.

Jag satt och bläddrade i Axevalla programmet idag och läste då att ST har gjort nya satsningar i unghäst serier. Förhöjda prispengar i unghäst serier m.m. Men då fick jag en uppenbarelse om deras nya lärlingsregel, om ST nu vill att nya förmågor ska komma ut och testa sina vingar varför inte lägga ett lärlingslopp varje tävlingsdag? Det rimmar inte för mig att först stänga ute de lärlingar som kör över 100 lopp för att fler ska få chansen men sen inte lägga ut fler lopp. Nu vet jag att det är upp till banorna men jag tycker att ST kan gå in till alla svenska banors chefer och säga att dom för göra något åt detta, enligt mitt tycke så ska nu ST satsa så ska man göra det ordentlig med inget halv dant!!

Det var en sak till jag hade på hjärtat med innan jag avslutar för denna gång, Jag önskar er alla ett GOTT NYTT ÅR!!

Tack för mig, hej

//Fredrik

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.