Ny vecka å nya tag…


Denna vecka blickar vi ner mot den svenska rivieran, det är alltså dags för v75 på Jägersro vilket får mig att tänka till att nu är äntligen våren här. Mitt första drag eller drag å drag förresten  SPIK på allt kommer i den tredje avdelningen. Torvald Palema nummer 1 har ett smaskigt läge å saknar helt motstånd. Var är hans konkurrenter detta blir en lätt match för kungen som bara vinner.  Mitt andra spel på lördagen blir Giddman i den 6e avdelningen sitter nu med ett perfekt läge å bra kusk. Från spår 9 kan Giddman hamna i ett perfekt läge sen får dom andra se upp. Min tredje idè är min andra spik på v75. Robin K nummer 3 i den sista avdelningen står på tur för seger. Å verkar vara en häst som vinner varannan gång . Nu är det inte voltstart denna gång så han går garanterat felfri å sedan är han hästen att slå.

Måste också passa på att hylla Daniel Hultman efter en snygg dödens viktoria igår. Han tog därmed sin 4e seger på 5e starten är grymt bra facit. Ja önskar Danne stort lycka till i framöver å hoppas att framgångarna fortsätter.

Signerat/Limpo. Som ser framemot en spännande vecka.

5 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Ja, dom där vinner nog. Lite tveksam till den som tippat Tipsy King i kväll. I min bok står det Azalee med stora bokstäver. Det säkraste vårtecknet varje år är när Brajen
  förlorar SM-finalen i bandy. Så icke i år. Tveksamt med våren då.

 2. 2
  Limpo

  Ja sa exakt samma sak som att när bajen torskar en bandy final ja då är de vår :)…Nielsen säger hans g franska eller skånska rivieran dagens fråga?

 3. 3
  Håkan Tuvesson

  Grattis till ett bra tips (Tipsy King)
  Är Azalee i mål än ? räcker inte alltid med
  att se bra ut starterna före !!
  Tuvan

 4. 4
  AIK-dansken

  Vad skriver du för skit. 3:a från dödens slagen med huvud. Kolla loppet innan du kommenterar tack.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.