Nurmos vinner rubbet?!


Tongångarna och förväntningarna på Timo Nurmos stall idag på V75 är grymma. Han ska vinna minst 3 lopp och står på framsidan av ronden. Här snackar vi skrik på ett stall som har haft sjukdomar i stallet för bara några veckor sedan. Vid V75 på Mantorp masströks hästar från Nurmos stallet.

Yanantin Boko är omgångens största favorit… Vädret har på morgonen varit blött och om han går med skor idag slår vi helt om på hemsidans system och kanske till och med tar bort honom! Är skorna på blir det ingen ledning och hästen är i mycket stor fara. Goop har deklarerat att det bara är spets som gäller idag. Taktiskt utspel mot Håkan Eriksson bakom Device som troligvis är den tidiga ledaren. Hockey är inte den tuffaste i sulkyn och det blir intressant att se om han tar emot favoriten hela vägen. Det är taskigt att säga nu eller aldrig om en sexåring men Device kan inte få en bättre chans att vinna V75.

Annat intressant på V75 är Pacific Joy som har ett kraftigt kuskplus i den andra avdelningen. Det är en fin häst som har mer inombords som Magnus Jakobsson kan locka fram? Tjacke Gold i samma avdelning är lätt att tycka om och ska bli intressanta utrustningsändringar idag.

Norskt förhanssnack på Tao Prins i Aftonbladet:

”Verkar trivas i de nya omgivningarna. Vi har siktat på loppet länge och anpassat träningen därefter men det är tufft. Vi ligger därför lågt och hoppas på fina pengar.”

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.