Notiser en vanlig onsdag.


Jag kom på idag på gymmet att det var dags att blogga igen. Jag skulle ha gjort klart årsbloggen för länge sedan men minnet är dåligt å ägnar mycket tid åt jobb-träning-hävla-trav-tv. Så jag har helt enkelt inte hunnit med, men det lär dyka upp å året är ju inte riktigt slut än. Jag är ganska nöjd med hur mitt liv ser ut ljust nu, jag får äntligen må prima å det är nog mycket tack vare all den träning som ja genomför numera 3 dagar i veckan plus innebandy. Så jag hoppas å tror att nästa år kommer bli mitt år på alla fronter är det då man hittar frun ? Men måste säga att det är inge kul med detta jävla skit väder vi fått,hur jävla lätt är det att tippa trav nu med en massa strykningar å en hel del andra saker som spelar in?

Det ryktas om var tillbaka i veckan å det vart bra surr  på en gång å det gillar jag. Så jag kommer återkomma nästa vecka med nya nyheter å inslag. På fredag är det återigen dags för fredagsdrinken denna gång kommer vi bjuda på en god drink återigen å vi hoppas att nii provar drinken. Sedan har jag ett önskemål om att få in lite drinktips så vi kan variera oss lite, då mina drinkförslag börjar ta slut.

Nu siktar ja mot en härlig onsdags kväll med trav å lite fotboll kanske. Det bästa laget Real Madrid spelade ju igår å vann med 4-0 det går bra nu ;).

Signerat/Limpo. Som såg en mycket söt blondin på gymmet idag. Hoppas vi möts igen 😉

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.