Norrlandstrav…


Omgången idag avgjordes på Umåker och som väntat blev det en mager utdelning. Vi fick se några bejublade hemmasegrar och sånt värmer givetvis även om man åkte all världens väg på V75.

Maharajah vann inledningen som dunderfavorit. Det var väl ingen formförbättring alls från debuten i år? Jag kräver mer av honom än att han ska utmanas av Calamara Donna en bit på upploppet.

Dagens Spelidé Digital Render galopperade bort sig på sista bortre långsidan. Det måste varit segern som rök. Över upploppet tävlade konkurrenterna om vem som bromsade minst.

Det positiva är att det är JACKPOT på lördag. Banan som arrangerar är Örebro. Det passar perfekt och varje gång vinnarskallar varit på plats i år, har utdelningen blivit hög!

Läste att King Of Spader var till salu på Gooparnas hemsida. Säljargumentet var att han skulle passa fint som amatörhäst. Det är samma häst som i fjärde starten tog fjärde segern när han vann på V75. I segerintervjun pratade Annika om att han var en häst för derbyt. Det har krånglat bra mycket efter det och att lyckas med en spikrak väg till toppen är svårt.

Äntligen kom drinken upp, att det ska vara så svårt med datorer!

BWO splittras utan att vinna Melodifestivalen…

Vi hoppas på en V64 utmaning med start nästa vecka!

3 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.