Noras Beans seger värmer enormt!!!!


Igår så small det till på sista bortre långsidan. Noras Bean kom som skjuten ur en kannon och bara blåste ner ett gäng italienare. Jag tror aldrig i mitt liv att jag har sett hästen så fin som han är idag. Det kändes som om Stefan Söderqvist gjorde en riktig Svanstedtare igår och det räckte för att segern skulle vara hemma och nu har Noras Bean 2 raka. Extremt skönt som då har fått vissa kritiker på twitter att börja ändra sig.  Nu hoppas jag att man spänner bågen och drar ner till Paris under vintern och där kommer han passa perfekt. Han var ju som bekant redan nere i vintras och provade på Prix D Amerique,så tränare Stenströmer har fått mersmak och nu hoppas jag att Noras får våra hel och frisk och fortsätta segertåget då blir det en bra vinter det kan jag lova er. Stort gratis till det sköna hästägargänget runt Noras detta är ni värda.

Appropå loppet igår. Bänkade mig vid ATG-Live för att se Nationernas Pris. Vad händer? Jo man bryter för att se ett lärlingslopp i Bollnäs för att komma in i loppet när bilen släppt fälltet. Vad är det för prio? Tycker att ett lopp som Nationernas Pris ska ha prio ett? Eller är jag fel ute?

Var på bandy en sväng i lördags. Varför kan man undra? När jag inte gått sedan 2007. Då stod det 0-6 till Villa Lidköping i premiären av Elitserien efter bara 23 minuter. Detta måste ha vart ett nytt slags rekord? Denna gång gick jag hem efter paus mot Kalix,för full var anledningen denna gång. Då vänder Kvbs till en seger 7-5 seger. Och jag drar på mig dum strut. Att man aldrig lär sig? Och att jag alltid numera har sådan otur. Kvbs spelade även igår. Då var jag dock ej där. Vad händer jo det vart  seger igen o 2-a raka nu. Men att bandyn ska behöva ta 80 kr för att stå ute och frysa är det värt de? Förr var det bättre och kostade 40 spänn de är rimmligt. Tur jag ej går så ofta och ska ej klaga vart ju bjuden i lördags.

På lördag är det Solvalla som gäller. Äntligen ska man åka iväg på trav. Kommer bli en kannondag plus att vi ska fira Noras Beans seger rejält. Har några drag som kanske kommer ut här på bloggen?Eller så tar vi det på twitter det får vi se vilket humör jag är på. Kan väll redan nämna nu att tvillingen Mermaid Ås-Mr Vida bör vara hemma och ge rätt bra betalt.

Satt och halvslummra till Så Mycket Bättre i lördags kväll. Måste säga att det är en okey omgång,men mer är det inte. Bara Uggla som är topp och han gör de ju så jävla bra. 2-a och 3-a i denna församling Miss Li och Olle Ljungström två sköna typer. Gillade ej Miss Li till en början men har faktiskt växt rejält.

Vart en blandad kombot. Det viktigaste kom med och jag kände att det var läge att blogga lite. Har legat lågt ett tag. Kommer komma in då och då med inlägg framöver.

Ha det gött //Limpo

8 Comments

Add yours
    • 8
      Limpo

      Jag njuter tillfullo. Men synd att media hoppar på tåget nu:). Vi på vinnarskallar.se har ju sett hans kapacitet sedan han var tre år… Kämpa media.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.