Nästa års Komet?


Det känns som Nicklas Westerholm har hittat helt rätt i sin nya miljö hos sin nya arbetsgivare Björn Röcklinger på ett alldeles utmärkt sätt. Bergharns son, Nicklas har fått chansen i sulkyn och det måste kännas väldigt förtroendeingivande. Att Röcklinger är en tränare på ordentlig frammarsch i tränarkåren råder det inga tvivel kring och i den fina författning han presenterar sina hästar, känns valet av tränare helt rätt. Det flyt Nicklas kör med för dagen kommer nog ge en härlig positivkänsla inför det kommande året. Styrningarna är väl utmejslade nuförtiden och det lovar gott i framtiden.

Vill man dra det längre, kan han vara en potentiell vinnare av nästa års Guldklocka och då får vi hoppas att tävlingen hamnar mer i fokus än det gångna året, de bör hyllas som sig bör. Vem vet, han kanske har hunnit med att vinna Lärlings-SM innan också…

Tidigt att börja utse nästa års komet redan nu, det är bara en hypotes än så länge som framtiden får utvisa med sin gång.

Att Linus Omark debuterade med en spektakulär straff för Edmonton Oilers, smått iskall…

10 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  Omarks straff är grym tänk om man fick göra en sådan i sin fredagsdrink ja herregud ;). Westerholm är inte bara en bra kusk han vet också hur man fxar efterfesterna ;).

 2. 3
  AIK-dansken

  Så olika man kan se på Omarks straff. Jag tycker det är osportsligt uppträdande framför allt mot målvakten. Synd att det blev mål. Sådant uppträdande borde bestraffas.

 3. 4
  Limpo

  Tycker det är snyggt man måste ju kunna bjuda på en snygg straff då och då? Så då är Foppas straff från os 94 också osportsligt?

 4. 5
  AIK-dansken

  Inte alls samma sak. Foppa var en dragning. Omark var en fjantig konståkningspiruett på väg fram till målet. Nu har han ju oxå gått ut och bett om ursäkt för att han visat dålig respekt. Tur för honom det, annars hade snart akuten varit nära någon av de närmaste matcherna.

 5. 6
  Henke

  Larvigt, klart han ska få showa. Jag säger kaxigt och snyggt.

  Psykningar hör till och klart att någon vill proppa en lirare.

 6. 7
  Ivarsson

  Jag tycker det är helt okej. Det han gör är ju inte bara show, det är också ett sätt att få målvakten i lite mental obalans.

 7. 8
  AIK-dansken

  Ja, ni har inte stora krav på show om det räcker med att snurra ett varv på skridskor. Pinsamt.

 8. 9
  Stackars Jack

  Håller helt o hållet med AIK-Dansken. En piruett på mittplan. Trodde det var ett skämt att det var det spektakulära.

 9. 10
  Henke

  Vi står på olika ben här…

  Piruetten var ju bara en kaxig uppbyggnad av en läcker straff som förnedrade målvakten lite grann. Att det är i NHL debuten (?) gör det hela ännu snyggare.

  Själva piruetten klarar nog dom flesta som åker skridskor av?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.