Nåra tankar om premier leuge….


Premier Leuge drog igång i helgen vilket ja som fotbollsälskare bara gillar att bänka  sig framför tv å se på. Nu ska ja efter första omgången tippa det 5 första platserna.

1.Manchester Unidet. Hoppas å tror efter vad ja såg igår att det blir Man Us år i år å att dem vinner hela ligan. Mittfältare sägs vara på väg in men vore bra om Sir Alex tog in Özil som jag gillar skarpt. Rooney måste börja leverera mål igen inte ett mål nu på 13 matcher landskamper inräknat. Men det visade sig igår att en Berbatov i form är av hög klass. Helt klart ser ja Man U som favoriter till liga segern.

2. Chelsea. Fjolårsvinnarna vann hemmapremiären mot nykomlingarna West Bromwicg å imponerade 6-0. Drogbas 3 mål var frukten av den segern. Har en ny mittfältare klar i ramiers är en spelare som ja gillar bra spelsinne å bra pådrivare. Han var med i det brasilianska lag som inte va som allra bäst under vm. Men Chelsea är förste utmanare till Man U.

3. Manchester City. Har vad som krävs för att lyckas får bara mancini ihop detta lag så kan det gå hur bra som helst. Millner är snart klar för klubben å de är en grym spelare med bra inlägg. Får bara Mancini ihop laget så är dem med å krigar.

4. Arsenal. Har ett ungt lag å behöver en ny målvakt.  För att vara med på allvar, annars gillar ja wengers strategi på att ta fram de unga spelarna å satsa ungt istället för att bara köpa in ”divor” eller storspelare.  Atrsenal kan vara en outsider om det får spelet att fungera fullt ut.

5. Aston Villa. Har nått bra på gång satt å såg deras match i lördags å ja vart imponerad. Visst motståndet var inte av rätt sort men endå så har det bevisat att med denna start kan det bära en bit. Synd att tränaren O`Neill valde att kliva åt sidan annars kanske Aston Villa vart lite högre upp. Men ska bli kul att följa deras framfart.

Det var lite småtankar om topp 5 i premier leuge. Mina analyser om drag till onsdagens v75 kommer imorgon eller senare under dagen. Håll tillgodo med detta å på återseende

Signerat/Limpo.Som insett att med lite jävlar anama kommer man långt.

4 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Trots att Tottenham har den mest korkade managern i hela England i Harry Redknapp kommer dom bland dom fem första.

  2. 4
    Limpo

    Ja man håller ju ett öga på leeds där nere tycker dem stod upp bra sist mot nothingham sa å det var ju bra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.