När kommer ATG med en ny internetsajt?


Har slitit hårt några dagar med tips till hemsidan och då blir man extra glad när det kommer ut lite bloggar från annat håll. Det ger energi!

Bra Kristina, Limpo och AIK-Dansken! Den sistnämnde kliver in och blir rejält omtyckt bland våra läsare. Kanske finns det underlag för en pocketbok, perfekt för Limpo att ha med sig på Tylösand i sommar när han ska glänsa på beachen efter sin hårda vinterträning.

Dagens upplaga av ATG.se har funnits sedan hösten-2008, det låter rimligt efter ha googlat snabbt. Sidan är inte bra och förbättringarna sker i fruktansvärt långsam takt. Det är amatörmässigt och synd att det inte finns någon konkurrent som kan skynda på utvecklingen. Normalt har man väl en ny sajt under uppbyggnad någon månad efter man lanserat den nya.

Vi är värda en bättre ATG-Live upplevelse, det är tre år gammal teknik man använder sig av. Kanske har något justerats till det bättre under vägen, det har jag i så fall redan glömt. Varje dag är det något fel på sidan, VARJE DAG! Totalt oacceptabelt. Idag är detta ett av felen:

Klockan borde vara lite efter 18:20 vid det här snapshotet togs och det är 82min kvar till Jägersros första lopp enligt grafiken. Loppet som ska starta kl 18:30…

Nu för tiden händer det att fyra banor tävlar samtidigt i ATG-Live, då räcker inte grafiken till där uppe i högra hörnet. Det är skamligt att inte kunna styra upp en sån liten sak.

När kommer en sajt som håller måttet? Det borde ju ha utvecklats en ny sajt i över två års tid. Jag kan hjälpa till att provköra…

/Glöm inte att tittaren ska få välja vilken bana han vill titta på.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.