När chefen å undersåtarna är borta….


Dansar jag å ”Wasan” på bordet.Så är det Henke åker i dagarna på kryssning, Eric och Ivarsson sticker till Italien för trav,fotboll,brudar? Vad gör då vi andra som är kvar i stan göra vi får sköta allt vilket i sig är en stor ära :). Vad kan gå fel ?

Kommande vecka är en spännande vecka som betyder bc-festen samt hockeyligan-cup. Jag kan lova er att min puls är om inte nästan 100 redan nu så lär den vara minst 110 på onsdag kväll. Sjukt taggad som fan. Citerar Tommy Söderberg enda in kaklet. Att vara så här överladdad med en vecka kvar till start är inte så bra men jag ska lugna mig å hitta formen lagom tills det smäller då får ni se upp.

Sedan är det som så att jag gick med i dd-mästaren trots att jag skrev att det var en fiasko tävling. Men jag hoppar på tåget å kommer sopa banan med allt motstånd. Kommer jag sist så lär jag ju få höra det men jag sticker ut hackan å säger att jag tar hem allt.

Annat nyttigt som har hänt att jag har tagit rollen som matrialare i den fina klubben Hävla Sk. Vilket är ett hedersamt uppdrag som jag ska följa tillfullo. Jag känner att det kan bli en kul säsong för oss många några nya namn på ingång å det är alltid kul.  Jag hoppas att vi kan göra en bättre säsong än i år då vi bara hamna på en 8e plats. Hoppas att vi kan ta en topp 4a plats om alla håller i träningen å gör det vi är bäst spela fotboll.

Nu rycker jag norsken å huvan imorgon spelar vi in ett nytt avsnitt av fredagsdrinken väll mött då…

Signerat/Limpo. Som lyckades få till ett kanska intressant inlägg..

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.