Mr Yeowill på väg mot nått stort.


Igår bar det av till axevalla med förhoppningar om att vinna stora pengar. Men också att få se vår nya stjärna, Mr Yeowill eller wille som han kallas i stallet är en fin häst. som vi kommer få glädjas mycket åt framöver, banjobbet talade sitt tydliga språk om det under 20  i 500 meter var roligt att se. Mr Yeowill tror ja kommer vara en debutvinnare då han startar den 9e mars, hemma plan blir det då å ja tror att han har goda chanser att bli första rixallsvenskan hästen att vinna första loppet i debuten.

V75an igår var svårlöst även för oss på vinnarskallar.se, det vart totalt 67 miljonär till en ensam vinnare. Vilket är enormt mycket pengar å nästan för mycket till en å samma människa. Men tycker det är snyggt när man väll får in v75an å den ger så extremt mycket som igår.

Prestationerna på v75an igår var annars inte så mycket ja kommer lägga på minnet. Men att Tony Wallin skrällvann hade man ju på känn å var enda rätt ja fick på min egna v75lapp. Zerba G ledde från start till mål å till 29 ggr var det snyggt synd man ej spelade. Annars var Acclaim duktig två synd att tempot ej var det bästa men han såg fin ut på den något kletiga banan som var igår. Slog mig också att Michael Lönnborgh har stallet i full form ny seger igår med Egets Patrick snyggt jobbat” Micke ”.  3tusen personer var det på Axevalla igår vilket är en hyfsad siffra en risig vinterdag.

Nu blir det vilo läge halsen min är ur form totalt idag.

Signerat/ Limpo

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.