Mörker


Tung dag!!!

Fredagsdrinken strular som vanligt… Vad gör jag för fel?! Blir trött på skiten och nästa fredag vill man ha en klockren drink som kommer upp 10min efter inspelning. Just nu är det ett jävla mörker!

Det gick tungt idag på V75 när det åter blev JACKPOT. Det har blivit jackpot många veckor i rad på V64 och V75 för att det har varit för favoritbetonat. Nu är pollensäsongen igång och några underprestationer tack 🙂

Ågårds Ludde var en skugga av sitt vanliga jag när han från dödens var chanslös mot Kasper Scott. Att skorna åkte på bör vara en del av orsaken men något mer var väl fel?

Våran andra spik Feseth Lynet var på väg mot ledningen i kallblodsloppet då galoppen kom. Upphämtningen var det inget fel på och den vinner felfri! Istället kunde favoriten Hallsta Lotus som med skor inte kunde öppna över ta ledningen efter en bit. Vann enkelt nu när värste konkurrenten tog till galopp.

Lopp 1 på Solvalla är intressant! Face For Ever avkomman Missy debuterar och har på pappret tufft motstånd. Att Never Agains helbrorsa One To Many strukits underlättar men Jodas Julias brorsa Inhibited och snackhästen Poker Zet kommer säkert bjuda upp till match!

7 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  För ett par veckor sedan fick ni en kommande vinnare av mig. Idag vann han med dubbla galopper på Valla. Xante Royal. Odds 6.60.

 2. 3
  Henke

  Hehe Reven är lite dum i huvudet…

  Xante Royal.GRATTIS! Kommer ihåg när du nämnde den. Synd att inte både Hugo och Xante gick felfritt så vi fick oss en intern match!

 3. 4
  AIK-dansken

  Reven var det ju bara Limpo som var inne på. Ni andra är väl oskyldiga. Hugo tar vi nästa gång. Bättre odds då kanske.

 4. 5
  Henke

  Ja spelvärdet fanns ju inte på Hugo idag…

  Mkt startlistor att plugga in nu. V64 Utmaningen. Tror du Minos Vang går felfritt. Lite halvknepiga styrningar av Åke innan.

 5. 6
  AIK-dansken

  Minos Vang är en galning. Låt honom vinna de få lopp han fungerar. Ingen häst att bygga ett system på.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.