Mitt nya liv börjar på måndag.


Mitt nya liv påbörjas på måndag. Jag var å träffade min personliga igår, jag ska göra mitt första pass med honom på måndag kl 13.00. Från å med idag tills på torsdag så ska ja skriva en matdagbok där jag skriver upp allt som ja stoppar i mig å vilka tidpunkter ja gör detta. Sedan har ja fått en till hemläxa då ja minst en gång om dagen ska gå 30 minuter. Skönt å mycket uppfriskande mitt mål är att gå ner 3 kilo innan jul å det ska ja f-n klara av. Som den ”Chef” som vi har här på vinnarskallar sa visa lite vinnarskalle nu. Å visst kommer jag att ta fram den när det som mest behövs. Jag känner att motivationen finnes å att jag kommer bli starkare å må mycket bättre med.

Det är en ny vecka å nya tag som gäller. Jag känner att min form är på uppåtgående i allt som händer. Samt att jag börjar känna att det är nått stort på gång. Bc festen närmar sig bara 18 dagar kvar ni har väll köpt biljetter? Om inte gå in på www.travelit.se å köp era biljetter nu. För denna fest får man för allt i världen inte missa. Å har jag nämnt att temat är rött!   Å platsen är på Sundbyholms Slott den 6e november.

Det är dags för Champions Leauge ikväll å toppmatch mellan Real Madrid-A.C.Milan vilka ja håller på vet ni nog redan om inte så klappar mitt hjärta för maraängerna från huvudstaden. Dem vita spelar just nu underbar fotboll å hur milan ska kunna ta poäng på santiago bernarbèu stadion det är för mig obegripligt. Kommer bli en lätt vinst för Real som vinner med 3-1  efter mål av Ronaldo-Higuain-Özil. För milan gör Ibrahimoviz mål. Hoppas nu att Realö visar Milan hur man ska spela fotboll då kan kvällen bli topnotch.

Signerat/Limpo.

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Vatten å bröd till frulle. Sedan vart det te å en knäckbrödsmacka samt en liten bit vetelängd 😉 å te till det

  2. 3
    Limpo

    Vatten å bröd till frulle. Sedan vart det te å en knäckbrödsmacka samt en liten bit vetelängd 😉 å te till det . Var ju kanska nära med att pricka rätt målskyttarna. Å vet du att det är barcelona-köpenhamn idag så ja hade rätt igår

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.