Miracle on Ice II


I natt satt jag uppe och kollade när mitt Philadelphia Flyers spelade ”game 7” mot Boston Bruins. Flyers hade hämtat upp underläge 0-3 i matchserien till 3-3 och det var en historisk match oavsett hur det skulle sluta. Flyers hamnade redan i första perioden i underläge 0-3 och sängen var väldigt nära till hands för min del. Sedan kom den magiska vändningen till 4-3 i matchen som också blev resultatet i matchserien. Första gången sedan i mitten av 70-talet ett lag står för sådan vändning i en matchserie, och det var blott tredje gången det hände någonsin. GRYMT!

Nu är det Montreal Canadiens som väntar och det gäller att få hål på målvakten Halák som varit en vägg under slutspelet, då han har fällt storfavoriter som Penguins och Capitals på nästan egen hand. Jag tror dock på en finalplats där det antingen blir Chicago Blackhawks eller San Jose Sharks.

Ishockey-VM i Tyskland nobbar jag helt och hållet i år. Inte en enda sekund har jag sett än så länge, och jag är tveksam om det blir några överhuvudtaget. Det är NHL-slutspelet som hägrar…

*

Dannero idag och jag tycker det ser ovanligt intressant ut för att vara en V75-omgång i Norrland. Vi får se om våran scoutning i vårat östra grannsland gått hem. Hur som helst är det en fin aptitretare inför morgondagens stortävlingar i Oslo.

Ha en travfylld och trevlig lördag!

/Ivarsson

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Frida

    Hej Killar!

    Vill bara ge er lite beröm för en bra sida med grymt bra travtips. Keep going:)
    Hälsningar Frida

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.