Minnen!


Jag har fått tjata hur länge som helst för att få publicera detta klipp. Här bjuder drinkblandaren verkligen på sig själv. Det är inte givet att ni kommer gilla detta lika mycket som mig (årets bästa klipp). Det kan vara för internt dock. Ge det en chans och se det med glimen i ögat.

Speglar en grym stämning och jag får PULS! inför vad som komma skall! En riktig tempohöjare i januarikylan! Enjoy:

Framför gärna positiv feedback om ni gillar. Det krävs lite mod att bjuda på detta. Tycker klippet förmedlar en enorm förväntning på sommartravet. Vilken travdag!

15 Comments

Add yours
 1. 6
  AIK-dansken

  Kul klipp. Men vi nykterister är inte så glada åt att alkoholhaltiga drycker finns på våra travbanor.

 2. 8
  Limpo

  Hahahaha Nielsen sen när vart du nykterist ??? Har sett en klappfull nielsen på ett x antal bussreseor 😉 Å då har det vart ruskig toppform på dig.eller har du bara druckit saft då ?

 3. 9
  Limpo

  Pecka dagen efter var ingen höjdare var för varmt för min smak plus bakfull så gör det saken sämre fick hålla mig inne ett tag på banan då `;)

 4. 10
  Johan"Lönshultarn"

  Hahaha fan vilken sheriff du är Limpo roliga klipp som livar upp det i alla denna snön som är längtar redan till sommarens travovaler

 5. 11
  AIK-dansken

  Nyårslöfte varje år att bli nykterist. Nuvarande rekord är
  sju dagar. Saft är en okänd dryck för alla danskar.

 6. 12
  Limpo

  Johan. Tänk andra helgen i juli vi sitter med en corona på travet å sjunger som galnuingar puls nä nä nä ;). Nielsen hur länge har du klarat att vara nykteris hittils i år ? Drinken tillbaka på fredag boys….

 7. 14
  Linus

  Kung! skönt att se någon annan vara lite rolig för en gångs skull. Annars får jag mest se filmer på mig själv, men då är jag 10 ggr värre tyvärr 🙁 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.