Mingel i lobbyn olympiatravshelgen???


Mingel i lobbyn är ett hett samtalsämne just nu. Efter fredagsdrinken i fredags så är det stora saker på gång uppföljare kommer under veckan. Många sms har kommit  ner i min telefon bara positiva saker.  Vilket är ruskigt kul, nu satsar vi mot kommande vecka med spänning å hoppas snacket å schackern är med oss denna gång.

Igår var det v75 på Jägersro ojojojoj så fin Torvald Palema såg ut som ja skrev i veckan fanns de inget motstånd han bolla med dem. Vem ska kunna stoppa han i år??? Annars igår så var det ruskigt tråkigt att se favoriterna rad upp sig, kändes som vi var på solvalla en onsdagskväll, favoriterna drog iväg till spets å fick hålla behagligt tempo sedan var det lugna gatan för dom att sticka undan. Men de roliga var Dommino Eson som ja jagat den hästen nu fick ja utdelning 18ggr degen på vinnarliret samt 57 ggr på tvillingen ja tackade å bockade.

De vankas påsk i veckan å fredagsdrinken spelas in under veckan.  Men det visar sig å vi är laddade, ett tips gå in på TravElit.se å kolla deras klipp mycket roande;).

Sedan måste ja också nämna att Djurgården är kvar i slutspelet å är nu i semi nu väntar ja in Frölunda som lär följa idag.

Kanske kan det bli så att vi möts i en semi men ja hoppas att finalen blir mellan Dif-Frölunda. Väll mött.

Signerat/ Limpo. Som siktar på mingel i vår

4 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    hehe ja vet att det var robin k fick avslag sen kolla ja igenom ordentligt så vann ja på domino eson istället ;).. Ska lägga ut rätt tips denna vecka

  2. 4
    Limpo

    I got a feeling. O ja kände att ja va rätt på det med domino eson ;). så då vann ja en fin hacka ;). Men ska sägas att när dom prata om att robin k kunde ha käkat dåligt då drog ja öronen åt mig å valde domino istället 😉 till ett mycket bättre odds å det löna sig ju

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.