Mina v75tankar…


Dagen till ära tänkte ja bjuda på tre tänkbara vinnare. Samt att limpos lus kommer i fredagsdrinken. Men den håller ja er lite på halster,den får ni vänta med till senare. Solvalla bjuder upp till dans denna v75omgång å ja har kollat närmare på omgången som ser minst sagt öppen ut. Kan bli stora pengar på lördag å det gäller att hitta dem rätta spikarna. Jag kommer nu att bjuda på tre inte allt för mycket streckade hästar.  I den första starten får vi återigen se det fina stoet 9.Vanessa Du Ling. Detta är en häst ja gillar. Gör alltid bra lopp. Men nu är det åter efter en lång vila. Jorma upp i vagnen å kommer smygas med i draget har en skapligt bra vinstchans om det klaffar ett roligt bud att luta sig mot direkt.

I den tredje avdelningen har ja hittat en sund spik. Micro Mesh nummer 4 tror ja bara vinner loppet. Ja utsåg honom till derby vinnare förra året men det vart fel då. Nu har Ludde sådan form på sitt stall så det inte går att gå emot denna en sund spik.

I den 4e avdelningen kommer då mitt miljondrag. Primitive man nummer 3. Denna kai k loumala tränade hästen är i fin form å jag hoppas att Erik kör till ledning å sedan ska det vara hästen att slå.  Det roliga draget i ett svårt lopp. Nu jobbar vi in denna rysare å ser hur vi får mycket pengar på lördag.

Det var två roliga drag plus ett sund drag, nu siktar vi mot en skaplig helg å väll mött i fortsättningen. Drinken kommer att spelas in idag då är mycket för oss på redaktionen imorgon. Men håll ut den kommer kanske upp redan ikväll 🙂 .

Signerat/ Limpo. Som är sur på öltältet som kommer upp till helgen. 50 spänn i inträde får mig att må illa.

4 Comments

Add yours
 1. 3
  Pecka

  Tror också på Micro Mesh och en del på Vanessa Du Ling, känslan där säger dock Sharapova.
  Primitve Man var vårat miljondrag i lördags, gjorde ett rätt bra lopp då men lär bli mycket mer spelad denna gång än senast.
  Ganska dålig klass på V75 men rätt spelvänligt.

  Mvh
  Pecka

 2. 4
  Limpo

  Pecka. Ja tycker ja tagit fram tre bra drag. Det bästa kommer i drinken. Men tyvärr trodde skrattmuschen på den men men vi kör en då. Ja ska knoppa ihop ett system senare. Nu vila så man orkar med imorgon då det vankas mingel å grillning med vinnarskallar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.