Mils You Love levererade direkt!


I senaste bloggen snackade jag om nyförvärv och nämnde bland annat Mils You Love. Han visade redan i sin första start att Kristian Huselius gjort ett bra kap. Björn Goop var tillsagd att köra ett snällt lopp och smög med i tredje inner. Efter en perfekt lucka in mot sista kurvan avväpnade han knappt men säkert favoriten Le Cannibale. Formen är långtifrån på topp ännu, och dagens insats stärkte min tro om att han kommer tjäna bra pengar framöver. Le Cannibale har jag stora krav och efter två raka förluster börjar jag bli besviken. Insatserna har inte varit dåliga men han känns inte längre som den givna finske Derbyvinnaren i år.

*

Segertåget fortsätter i alla fall för urstarke Cash Is Fun Zaz som efter en tids vila gjorde comeback i ett lärlingslopp. Jag ställde mig på förhand frågande till kusken men han löste det hela utan problem.  Nu hoppas jag att Timo Nurmos spänner bågen och lämnar ramloppen. Travet är fortfarande ett problem för honom, men han innehar verkligen en ruskig kapacitet.

*

Nu är Solvalla historia, och siktet är inställt på smällfina pokalfinaler imorgon kväll. Sedan får vi se om Limitria också klarar av att leverera direkt.

// Ivarsson

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Henke

  Ja lärlingslopp är Cash In Fun Zaz bra för…
  Allgunnens First hade en bra långspurt där.
  Staro Caramba Åbys andelshäst från Goop till Svanen men såg väl inte så märkvärdigt ut igår.

 2. 2
  Pecka

  Allgunnens First värmde kanon igår så den insatsen som han gjorde i loppet bara bekräftade intrycket. Den är värd att ta med till nästa start.

  Mvh
  Pecka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.