Midsommarfton…


Vill passa på att önska alla läsare en riktigt trevlig midsommar. Hoppas ni tar nåra drinkar å njuter av värmen som de ser ut att bli idag. Ni som väntar på fredagsdrinken kan ja säga att den är på gång å kommer under dagen.

Kom på att det var roliga matcher i fotbollsVM. I går åkte vårt kära grannland Danmark ut ur VM. Tråkigt men sant så ja vill passa på att skänka en tanke till alla er danskar ni kommer igen nästa gång. Sen var det ju kul att fuskarna från Italien åkte ur det var det bästa som kunde hända. Nu är det väll endå bye bye Lippi?  Fel uttagning av laget å ja tycker han glömde en hel del bra spelare hemma i Italien som hade kunnat gjord det bättre. Å det komiska är att Mracus Birro sitter å säger att Di Natale å nåra till i dagens Italien är framtiden, hur tänker han där ? Framtiden så tänker ja på dem som är en 18-23 inte 27-31. Nej Birro skärpning där.

Idag är det grymma matcher på tvn å ja bänkar mig med nått gott å ser fram emot Brasilien-Portugal vilken match det kan bli på förhand ojojoj tippar 2-4 till brasilien som kom igång senast men säknar avstängde Kaka som är på gång att hitta formen. Den andra matchen Chile-Spanien tror ja att mina favoriter Spanien leker hem med segersiffrorna 1-3.

Nu sikatar ja mot en bra dag å ta det lungt med snapsarna nu folket de kommer ja att göra.

Signerat/Limpo

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    hahahahaha knappast inte en chans la spania går vidare lätt. Men trevlig midsommar på dig Nielsen å skål

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.