Melander mot nästa tävlingsdag = 1 miljon på väg?


Härligt inslag om hästägargänget till Financial Dust. Den omtalade tvååringen har nu inte fått mindre ögon på sig. Det här inslaget sändes i och för sig i samband med lunchtravet som väl har realtivt få tittare. Någon sväng till kan det vevas i tv och om inte annat kan man se det på www.atgplay.se . AIK-Dansken briljerade medan jag och Ivarsson såg ringrostiga ut framför kameran.

Alla åldrar inblandade och så är det väl här på vinnarskallar.se. Där vi dessutom har fin geografisk spridning. Vänner över hela landet och några hjälper till att skriva lite på hemsidan. Strandqvist till Jägersro, Tomas till Axevalla och Bollnäs-Pecka som delar med sig av sina tankar på torsdagar. Ovärderligt och det är riktigt skoj att träffas och umgås i samband med fina travtävlingar.

Va fan! Hallsta Lotus fick spår två och helgarderingen i Kallblods-SM känns inte speciellt rätt just nu. Travstryktipset pratar jag om och det luktar Katrineholmsframgångar trots att jag brännt bort mig på Brad Du Veluwe och Friction.

Sundsvall Open Trot är inget dåligt lopp. Några av oss i Vinnarskallar tänkte styrka kosan norrut för första gången men av det blev intet. Ändå meningsskiljatigheter kring lopp. Sanity är allt som oftast i inblandad och så även nu. Det är ju så synd om honom att han inte får bra spår. Där ligger inte min åsikt utan spår nio på lördag är ju riktigt bra! Sedan ska ju Takter välja rätt taktik och han lär med hjälp av hajpen bara tänka tanken att köra offensivt. Sebastion K. kör Svanstedt i ledningen och han hinner tveka på upploppet, det gör inte Friction som kommer gå till mål. Dock så kan väl inte Tarzans flow fortsätta med miljonpengar i även den här helgen?

Bergsåkers oval brukar vara riktigt snabb den här helgen… Mr Picolit spets och slut på 11,6 över medeldistans?

Travderbyt 2012: Pato 

4 Comments

Add yours
  1. 2
    AIK-dansken

    Jag har fått en hel del mail och mess där man tycker att vi har ett alldeles utmärkt koncept i vårt hästägande och att klippet var bra reklam för hur ett ägande kan fungera.Trevligt.

  2. 3
    Nicke BH

    Skulle tagit patent på konceptet, köpt in ett helt stall hästar och ha massa vinnarskallar filialer runt om i Sverige.:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.