Mästarnas mästare…


Ja vilket superbra program det är. Ser det varje tisdag kväll å ser att ja har fått ett hatobjekt i Patrik Sjöberg.  Vilken dåre rent utsagt ja blir trött på den mannen å hans dryga attityd. Min vinnare Stefan Holm åkte ju tyvärr ut förra veckan så nu förlitar ja allt mitt hopp på Tomas Brolin, vem kunde ana att den grabben var så jäkla bra som han är i grenarna? Jag hoppas att han tar hem Mästarnas mästare nu. Å för allt i världen låt inte Sjöberg vinna.

Igår så var det äntligen dags att se Mr Jeowill göra debut på sin hemma bana Axevalla tyvärr gick det inte som planerat utan vart dubbla galopper å endå så  sluta han fyra. Starkt jobbat å med loppet i kroppen så tror ja det kan bli  bättre till nästa start. Hoppas också att det inte dröjer alltför länge innan första segern kommer. Bara han står på benen.

Har också hittat mitt nya favoritprogram dessvärre drabbas det av krock på tisdagar. Det nya favoritprogrammet är Stjärnkockarna på tv3, vilket ja starkt kan tipsa om. Det krockade rejält igår när det lagades asiatisk mat, vilket var synd men men sånt som händer. Mästarnas mästare gick före sedan fick Stjärnkockarna komma i andra hand. Ikväll ska det lagas husmanskost så det står härliga till i Stjärnkockarna så vi får se vem som tar hem det ikväll.

Nu är det bara sikta in sig mot miljonerna på v64an. Den ska bärgas hem ikväll, hoppas att dem kan skicka checken med posten ?  eller om det slinker ner direkt på mitt konto :). Kan bjuda på ett drag idag den hästen har vart uppe förrut under min rubrik. Zeus Boko  tror ja bara vinner idag tar dom sista 500 meterna å vi får det glada oddset 7 ggr på den. Jag lirar tvilling med den som utgång. Lycka till med spelet å allt annats om ni läsare hittar på.

Signerat/Limpo. Som siktar mot miljonerna ikväll…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.