Mantorpstipster av rang!


Sebastian Thell dammade in full pott på Mantorp idag igen. 2 av 3 tipsomgångar har slutat i alla rätt och det är bara att ta av sig hatten. ”Turligt” med en förstareserv som slank dit men att sätta ut egna reserver är allt annat än tur. Det är seriöst! 5272kr in, grattis!!!

Stig H Johansson har i vanlig ordning gjort ett specialkomponerat V75-system för att kunna vara med i VM i V75. Det känns bara så köpt i den rosa tidningen. Svanstedt hade inte gjort något. Räcker väl med att ringa upp och snacka om alla hans starthästar, fyller ut rätt bra.

Anders Malmroth dominerar listorna i VinnareV64. Den här veckan gjorde han nästan allt rätt i vanlig ordning… Lappnils hyllningen var härlig likaså den om fina fuxan Hilda Zonett.  Copiad kändes mer beställd då han gått ur tiden. Svårt att inte älska en sådan fighter men det där elitloppsupploppet är ju söndervevat. Snälla! Skicka bandet till mig och ni kan ansöka om att få spela upp det igen.

Fortsätter med travjournalister jag gillar. Ingvarsson listade sina bästa travbanor i fredagens travrond. Där fanns inte Örebro och Mantorp med, jag är inte förvånad!

Breeders Crown på Sundbyholm i helgen! Har fortfarande haft mycket svårt att släppa H.R.On Line skrällen i uttagningsloppet. Jag liksom såg hur jävla bra Disco A.E. gick i spåren och var på väg mot segern innan den här 174-oddsaren dök upp. Melanders hästs prestation blev inte lika bra helt plötsligt!

Hävla har stått tränarlösa i några månader efter avancemanget till Div 6. Inte lätt att locka tränare till ett lag som inte har några ambitioner bortsett från perioden innan försäsongen.

Appråpå tränare så såg jag på postkodmiljonären här om dagen. Det är ett av fyrans mest sända ”program”? Hur som så var Jonas Lundén i bild och ”tackade” för sponsringen. Den gamla talangen verkar nu vara ungdomsledare i GAIS. Googlade och det var lite bättre än så, sportchef för fotbollsakademin.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.