Mantorp igår å så lite annat som hänt.


Igår for vinnarskallar.se till Mantorp för att bevittna V75 tävlingarna. Tack vare tränare Ulf Stenströmer så vart det en heldag på stallbacken å en del mingel. Jag personligen gillar stallbacken mer än publikplats då det är full aktivitet hela tiden å mycket rörelser. Vilken häst Stefan Hultman har i Maharajah kan inte bara annat än hylla honom å endå så är det inte toppform herregud när han är i form :). Som ja skrev till någon på facebook så skulle Maharajah äta upp yamatin boko å skita ut denne å som han gjorde det. Helt klart än bra prestation å matchningen mot Prix D Amerique  är det stora målet å jag hoppas han startar där om han håller i formen. Har även hört att delar av vinnarskallar.se ska vara på plats i januari. Men det fanns en till häst utanför v75omgången som imponerade storstillad å det var Aga Khan Boko. Vilken jäkla häst där har ni årets kritterievinnare. Han har ett sådant bra klipp i steget å liknar redan nu en stjärna, jag är mycket imponerad av den här hästen å ska bli intressant att följa hans framfart.

Frasses förresten ni vet hamburgerkedjan, måste  väll endå vara bäst i Sverige på att göra hamburgare plus att man får mycket strips å bra vällagade hamburgare. Jag ger Frasses 5 stjärnor av 5 möjliga. Ett kannon ställe som ja gärna besöker fler gånger. Nog om trippen till mantorp igår nu nått helt annat.

I onsdags startade de som omtalande programmet Kungarna av Tylösand. Vilket program man blir ju nästan skrämd av att det finnes folk som ställer upp på detta. Men jag gillart å ska bli kul att följa, vi på vinnarskallar var ju där nere första veckan de spela in så man kanske syns på en snutt. Men helst inte inte i ett sådant koncept. Programmet får av mig 3stjärnor av fem möjliga. Vilket fall kommer ja sitta bänkad nästa av snitt för att stutera detta lite bättre.

Avslutar med följande ord, Var visst med i värsta reffet igår igen tv4a verkar gilla mitt framträdande kanska så mycket eftersom dem visar det gång på gång :).

Signerat/Limpo.Som nu ser fram emot en lugn dag. Å seger för DIF. Aik till superettan.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    Glenn

    Jaaa,säger bara Maharajah!..nu siktar vi mot frankrike sista helgen i januari!lär bli mycket svenskar därnere i år…
    Alé,alé,alé…../Glenn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.