Målgalopp


Semestern är slut och det kunde inte börjat tyngre. Draget Ecco Flax med Kajsa Frick släppte obegripligt ledningen i veckans första lopp till farsan Witasp och storfavoriten Yosemite Boko. Luckan uppenbarade sig dock i sista sväng och Ecco speedade förbi på en läckert vis! Strax före mål kom galoppen med segern klar… Ridå ner!

Ikväll kliver skatorna in i Premier League igen! Äntligen är Newcastle tillbaka i högsta ligan. Det blev bara ett år i Coca-Cola men det räcker verkligen. Ikväll är det Man Utd borta vilket är en av säsongens svåraste matcher och Newcastle har i princip samma trupp dom åkte ur PL med. Stort plus är dock att Nicky Butt har lagt av?

Travveckan som kommer är rent av magisk för oss i på Vinnarskallar.se

Måndag: Mantorp, Tisdag: Eskilstuna med DD, Onsdag: Jubileumspokalen på Solvalla.

Sen på Fredag-Lördag har Örebro dubbeltrav i samband med E3-finalerna… TOPPEN!!!

På lördag är det också en ny batalj mellan Hockeyligan och Plättlätt, den här gången i Innebandy. Undertecknad var uttagen till matchen men måste tyvärr avböja. Skittrist! Jag är ingen stjärna på IB men i dom här sammanhangen borde jag räcka bra. Jag räknar med att Limpo åker dit och hejar fram kompisarna. Någon bild och ett kortare referat kan man begära även om det lär vara rejält vinklat.

Har läst i tidningen om något som dom kallar ”Pinjemun”. Misstänker att jag fått den åkomman. Märkligt att det kan smaka illa i munnen av några nötter.

Extra V75 med Jackpot på onsdag! Fin sportslig kvalitet kryddat med miljoner… Stor skillnad mot debaclet i lördag. Tre inledande spikar slutade samtliga tvåa. Den omgången var av låg kvalitet sportsligt och vi glömmer ALLT!

7 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  Blir 4-0 till man u. Helt klart är det här nog lättaste segern på mycket mycket länge för unidet. Men sist vi möttes å Man U hade hemmaplan vart det 0-0. Nått sådant kommer icke att hända igen.

 2. 3
  AIK-dansken

  Nej, lättare premiär finns ju. Men går det illa för skatorna i år så kan dom ju prova att kasta in Alan Shearer som manager igen. Borde väl lyckas någon gång.

 3. 4
  Henke

  Det är ingen storhetstid nu med ägarbekymmer och så vidare. Newcastle är ju specialister på att hitta dåliga tränare. Publiken och intresset för laget är mera svårslaget.

 4. 5
  AIK-dansken

  Jo, men den här tränaren har tagit upp dom i PL. Då ska han ju oxå få chansen att visa hur bra han är.

 5. 6
  Henke

  Självklart! Denne ska vi inte såga… Han borde få en lite större budget för spelarköp bara, för att få en riktig chans.

 6. 7
  Ivarsson

  Ni behöver inte vara rädda för att åka ur den här säsongen i alla fall, det finns några lag som är för dåliga…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.