Lyckad Lottning


Såg ni dagens lunchsändning? I alla fall så presenterade dom en manipulerad lottning till fotbollsturneringen ”Coupa Du Ronde” som avgörs under elitloppstorsdagen.

Vi lottade ju Elitloppet i samma stil tidigare under våren men trots att jag själv medverkade fick jag spår11. Det är inte mycket som går rätt med fredagsdrinken.

V64 Utmaningen fortsätter ikväll!

Fernlund har två gemensamma spikar och Hockeyligan delar som väntat spik i V64:a prologen: Kaffir Face. I den fjärde avdelningen är det Vinnarskallar.se som singelstreckar Bamse Gema precis som Fernlund. Detta borde ju innebära att nuvarande Jumbon får svårt att ta ikapp under kvällen.

Hockeyligans andra spik är formkortet från i vintras Frillan Filiokus. Björn sitter upp igen men var det verkligen detta rätta draget i henne senast? Lämplig uppgift är det i alla fall.

Vinnarskallar lämnar Windshear ensam i fyraåringsloppet. Senast fick han stryk av Select Yankee, Alvena Pele och Oracle. Liiite lättare idag!

Fullständiga system finns på Hockeyligans hemsida travelit.se

Norsk problemlösning när den är som bäst:

Gårdagens raka DD var mycket nära då Lewis Shadow var tvåa ett huvud fårn segern. 59 ggr gav Practical Joke – Zvetlana Boko. Den förstnämnde var andrarankad här på hemsidan och det var mycket dumt av mig att inte dubbla.

/Friction i lopp1 ikväll?

5 Comments

Add yours
  1. 1
    Limpo

    Ja men nån måste ha spår elva å går ej mygla. Vi försökte ju men kontrollanten var stenhård 😉

  2. 2
    AIK-dansken

    Båda lottningarna var riggade. Men hur kan man få spår 11 när det inte finns så många startande?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.