Lördagens bravader….


Igår hade ja middagsbjudning å det blev tacos till middag med två stycken goda vänner. Vi såg matchen Arsenal-Tottenham å jag bara undrar hur bra är Tottenham just nu å framförallt Gareth Bale vilken lirare. Jag har haft på känn att denne Bale är så bra som han är just nu. Förra åre fick han mycket skit men hade oflyt med dåvarande tränaren. Men vilken utveckling han gjort under Redknapps ledning. Jag är mycket imponerad å ska bli kul att följa denna lirare mot nya mål. Senare igår så fick vi även se en Johan Elmander göra 2 nya mål å vilken form denna kille är i just nu herregud. När var han senast så här bra? Tror knappast det har hänt på länge nu spelar han sitt livsfotboll. Kan bli kul med Zlatan å Elmander på topp i landslaget. Sedan är jag som många andra imponerade av Bolton som dem spelar nu kan det bibehålla formen även under det tuffa spelschhemat som kommer under december då är dem med å krigar om cl platserna.

Lite trav nu mitt drag igår fick enligt min beräkning ledningen men sedan släppte Goop då han hade fått för tuff press under vägen.  Vilket var tråkigt,men samtidigt så vart de nu tredje in för Ewe Palema å såg ut att ha lite krafter kvar.  Men ja lyfter på hatten åt kollega Ekman som spikade Elliot Hall snyggt. Med tanke på att Elliot galloperade i början på upploppet. Så kunde han vinna igår jag är imponerad.  Men jag siktar på att hitta en ny värsting till nästa vecka då ja ska vara mer påläst å hoppas hitta en bra idè igen.

Jag hann med mycket igår å det var en underbar lördag som innehöll lite av varje. Fick även puls sms av lönshultarna som hälsade att Linus återigen dragit igång gräsklipparen. Jag tar nu vintervila med en mellan landning på juldagen.

Signerat/Limpo. Som passar på att grattulera Nyköpings nya lucia Gabriella Khöler stort grattis.

12 Comments

Add yours
 1. 2
  Limpo

  Nielsen. Menade för två säsonger sedan då han hade ramos som tränare å då var han ej så bra son han är nu. Men i vilket fall vilken utveckling av bale.

 2. 3
  AIK-dansken

  Stämmer inte det heller. För två år sedan var Ramos i Real Madrid. Borde väl du veta. Han var i Tottenham 2007-2008.
  Men Bale är bra.

 3. 6
  Ivarsson

  Inget fel på Morten Gamst Pedersens form heller för dagen! Seger direkt för dom nya ägarna efter 2-0 hemma mot Aston Villa och nu får vi se om vi kan bjuda upp till god kamp på Old Trafford på lördag! 🙂

 4. 7
  Stackars Jack

  Limpo, rättar ett stavfel. Toivonen (inte den där andra) o Elmander på topp menar du förstås…:)

 5. 9
  Limpo

  Hahaha Elmander å Zlatan på topp vore mums mums. Toivonen kan ju missa öppet mål hur ren han en blir 😉

 6. 10
  AIK-dansken

  Vem är den där Ekman du jobbar med som lyckades spika omgångens största favorit(60%). Skickligt. Dom där två på topp har väl misslyckats tillräckligt många gånger.

 7. 11
  Limpo

  Den där ekman är en god vänn å kollega mycket duktig. Men att sätte en hoppjärka är väll snyggt å hur den kan vara favorit är helt oförståkligt. Elmander& Zlatan kommer leka nästa match i alandslaget johan är ju i sitt livsform å zlatan målar varje match ;).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.