Loppen blir fattigare utan ”kusken”


Lennart Forsgren slutar som kusk. Loppen blir fattigare helt klart. En friskus i sulkyn och även någon som säger vad han tycker utanför, det kan han dock fortsätta med i tv. Eftersom han slutat upp att köra häst så borde ju han bara bli mer frispråkig.

Slutar på topp är den klassiska dängan men nära den statusen är han inte. Han slutar väl utan större skador på kroppen och med en fin karriär bakom sig. Att hålla igång hästarna har han skött på bästa vis. Blir tomt att inte kunna se honom från dödens med en stark rackare av Zoccer Wadd typen. Mycket omtyckt kusk av många inte minst mig.

Go Green Pellini är läcker att skåda. Han kan inte utses till årets tvååring trots att han borde vara vinnaren. I alla fall till stilen. Härlig utstrålning och sen kan han lägga iväg fint från start. Snygging!

V75 på Åby, inte alls fel med lite open strech! Inte lär omgången bli tråkigare än Rommes V75:a den 27nov där alla lopp vanns ifrån ledningen…

V75-1: Borde det vara upplagt för en innerspårsvinst. Oliver Twist har det bättre läget men Avanto såg rappare ut senast.

V75-3: More Feeling hittar innerspårsläge och spurtar hon som näst senast vinner hon loppet, Frillan Filiokus har varit fantastisk men det kan vara som tvåa också.

V75-5: Stolopp över två volter. Många formintryck på starthästarna och någon av dom kommer få loppet. Omöjligt för halvdana tilläggshästarna att vinna. Enerva?

Agge The Bomber struken så ”haren” i DD-1 är borta. Trist

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Ivarsson

  Go Green Pellini kan vara nåt smaskigt för svenskarna att spela dit i Prix Leopold Verroken under Prix d’Amerique-dagen! 😀

 2. 2
  Henke

  Jag vet inte om jag skulle våga åka så långt med en nybliven treåring. Borde väl lindas in i bomull om den inte bara är tidig.

 3. 3
  Ivarsson

  Med Pellini-uppfödningar gäller det att skynda sig med att tjäna pengar… 😀
  Juggle Face startade i samma löpning och lever än! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.