Livet är som en berg och dalbana.


Nu är det som så att idag skulle vi återigen spela in fredagsdrinken. Jag vet att folk där ute väntar å undrar varför det inte blir någon drink på fredagarna. Det är så här gott folk jag mår inte alls bra orken är helt borta å jag tror att det har med mitt hjärta att göra. Något är fel å det ska åka ner till lund för en stor utredning av mitt hjärta för att ta reda på vad som kan vara fel. I stort sett skulle man kunna säga att jag har ej mått bra sedan 2007 då allt helvete börja. Så nu är jag tills vidare sjukskriven men jag lovar att vi bjuder på ett å annat skratt nästa vecka. För drinken kan bara inte gå å dö, det vore skandal. Nu siktar jag på att pigga på mig å sedan hoppas jag att speciallisterna i lund fixar till mig så vi får ett kanon år 2011.  vi ses å hörs snart,siktar på en drink special nästa veckas om allt går åt rätt håll.

Signerat/Limpo. Som tycker livet är en berg och dalbana aldrig får det vara riktigt bra.

6 Comments

Add yours
  1. 4
    Limpo

    Tackar glenna din hårding. Du vet ju att jag kommer laddad till tusen när det ska firas innan olympiatravet 😉 då ska jag vara på plats. Nu är det bara blåställ på å kämpa ända in i kacklet

  2. 5
    Linus

    Krya på dig! Se det som att du just nu springer i dödens men att när du väl knäcker ledaren så kan du ta dig ner på innerspår igen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.