Liten uppdatering på Måndagskvällen…


Färjestad/Boden har bjudit på travbuffén under kvällen, under en sådan afton är det inte plånboken man använder allra mest utan ögat då man letar efter framtida spelobjekt. Ingen superkvalitet sportslig sett, även om ”Norsken” visade upp en riktigt fin duo i City Hall och Elvira E. som garanterat kommer tjäna fina pengar under 2010.

*

Kronan i franska vintermeetingets juvel – Prix  D’Amerique – gick av stapeln igår, alltid lika sevärt varje år. Känslan man fick efter loppet denna gång var dock att det var förbannat synd att inte vi svenskar hade det rejält trimmat denna gång. Fransmännen är i en generationsväxling och det hade vi nog haft chans att utnyttja.

*

Ozzie Gold är stenklar i det traditionsenliga P21-loppet på Eskilstuna? Annars är det dags för ett miljöombyte…

*

”Kurre” Wijkström har det småladdat på ondagens tävlingar på Solvalla. Två av 3-åringarna går ut i samma lopp, där en av dom debuterar. Det är något vi såklart uppmärksammar!

*

Trava lugnt därute i kylan.

/Ivarsson

2 Comments

Add yours
 1. 1
  Henke

  Kul att Kurtan har några ute i alla fall!

  Att Färjestad och Boden ska ge kommande vinnare… Stämmer väl bara på samma banor igen?

 2. 2
  Ivarsson

  Absolut. Boden är inget man granskar särskilt noga, men Färjestadshästarna kan i alla fall resa till Örebro och vinna. 🙂 Även ett bra tillfälle att syna Goopens överbetrodda rackare för framtida starter…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.