Lite tankar om helgen som var.


Sitter med ett stort leende på läpparna dagen efter Derbyt. Vilken helg,vilken gemenskap,vilken resa. Jag listan kan göras lång,det jag kommer ta med mig från denna resa är att ja har haft ett jäkla flyt under detta år att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Det jag tänker på är följande kändisar som har fått sig ett samtal med mig. Per Gessle-Källström-Toivonen-Hellner. Är bara nåra av dem namnen man stött på under sommaren grymt säger jag bara. Min röst är totalt väck efter en grym helg som avslutades på etage å en lite smått chockad Limpo fick sig en utskällning om kollegan Olsson. Kul också att Fredrick Frick var med under lördagen å gjorde det  grymt bra. Många skratt blev de under lördagen,tror nog aldrig ja haft så trevligt under en hel dag som i lördags. Skulle man göra en topp 3 lista så vet ja nog hur ja skulle börkja så vi kör en topp 3a.

1a plats. Våra trevliga grannar på våning 12 som bjöd över oss på dryck å lite prat morgon som kväll. Mingelmöte igår morse med extremt trevligt sällskap tack Sandra å Catta,Hanna..Sedan ett extra stort tack till hockeyligan samt björnligan vilka legender.

2aplats. Alandslaget i fotboll. Vilket flyt att dom bor just på vårat hotell. Synd att man ej han snacka nått med Ibra men hoppas ha turen å göra det.

3.Derbyt. Ett stort grattil till Ludde&Erik Adielsson som fixade derbysegern. I stoderbyt var det en rå tapper Viola Silas som fixade segern. Jag fick gåshud av detta.

Det var lite om helgen resultadet av vårat lopp kommer senare.

Signerat/Limpo. En oförglömlig resa med mycket mingel på stallbacken.

5 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Bra där johan. Vi är ett skönt gäng nu låt det så förbli :). Å du johan bra att du gilla calvadosen 😉

  2. 4
    Limpo

    Ja visst är det så Glenn men du är ju hövdingen av oss alla. Glenn du missa en jävla resa. Vi tar dem kritteriet med 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.