Lite smått å gått…


Igår vart det en toppendag gjorde 5 spel fyra satt inklusive 6 rätt på v75 bra start på nya året. Mest nöjd är ja att jag fick med Åke Svanstedts häst i avdelning två på 3 hästar. Mycket nöjd å bra start på året hoppas kunna leverera lite färska tips till v75 på lördag här på min blogg.

Imorgon så firar vinnarskallar.se 1 år tiden går fort när man har kul. Å visst har vi haft ett braförsta ?  Fast den riktigt stora vinsten väntar på sig hoppas den kommer under detta år. Under året nu så kommer det ske en hel del hoppas kunna lägga ut den nya sidan om Webbmmastern får igång tänkandet å ut med den nya sidan så blir det kannon bra. Fredagsdrinken är tillbaka på fredag å kommer att få ett nytt ansikte även den. Travresorna ser ut som dem gjorde förra året, en ny är på gång redan nu i januari då delar av hemsidan drar till Prix D Amerique synd att ja själv missar kalaset men man kan inte åka på allt,det går fler tåg.

Sedan är vi på hemsidan igåmng med att bli hästägare kan komma under våren redan. Blir mycket intressant att följa, jag hoppas ju att det är en stjärna vi hittat å dåd kan de bli kul men trav är trav som det heter å allt kan hända.

Har redan nu hittat en v75 idè tills på lördag. I avdelning 1 hittar ja nummer 1 Delvin Gold som jag tror spetsar å vinner. Senast var det finaler å hästen var sådär då men nu är det spår 1 å inte spår 9 som det var sist. Bara glömma den starten. För det här vinner Delvin Gold plättlätt.

Signerat/Limpo.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.