Lite funderingar…


Så här under VM så är det många tankar som far genom huvudet. Tycker matcherna är rätt så sega å kanske är spelarna för nervösa för att ge max? Bara Tyskland som vist fart fläkt å inteligens om hur fotboll ska spelas. Ja vart mäkta imponerad av vad ja såg. Gillade deras nummer 8 Özil det är en ny favorit. Idag så går då min tänkbara final part in i VM ja pratar givetvis om Elfenbenskusten som tar sig ann Portugal. Ska bli mycket intressant Drogba mot Ronaldo om nu Drogba spelar det vet vi inte än. Sen måste ja ju säga att dom där jävla tutorna dom har i Sydafrika kan ingen åka över å skrota skiten? Vore evigt tacksam till om någon gjorde det. Men hur som har vi en späckat dag framför oss å ska bli intressant att se vad ”Svennis ”har i rockärmen, som ni förstår så är ”Svennis” en gud hos mig sedan han var i Lazio på 90 talet. Sedan idag går ju Brasilien in i VM å ska bli kul att se även dem de är dessa två matcher ja blickar mina ögon emot.

Mina tänkbara vinnare inom travet kommer lite senare under dagen.

Signerat/Limpo

3 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Det här med Svennis förstår jag inte. Han lär bli ihågkommen för sina kvinnoaffärer före fotbollen. När Lazio vann Serie A år 2000 var det helt klart med hjälp av mutor, uppgjorda matcher och köpta domare. Benfica under den perioden hade du kunnat leda till ligasegrar. Nu gör han sitt bästa för att göra Elfenbenskusten till ett tråkigt defensivt spelande lag.

 2. 2
  Limpo

  Nja håller ja ej riktigt med om som Laziosupporter vi tog ligan värdigt det var andra lag som mutade. Vi hade ett bra lag med bra spelare därav att vi vann.

 3. 3
  AIK-dansken

  Resultaten de sista omgångarna det året styrdes till Lazios fördel. Speciellt den sista omgången. All idrott i Italien och särskilt fotbollen är maffiastyrd. Man vet aldrig vilka som är sportligt bäst. Ett ruttet land.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.