Lindesberg imorgon plats vid hemköpskurvan ?


Imorgon är det tänkt om värdets makter å om gud vill så blir det Lindesberg. Ja det låter ju så numera när världens fotbollspelare ska välja klubb eller ha gjort mål.  Så ja tänkte inte vara sämre, det vart ju klart med första nyförvärvet för min kära klubb Real Madrid igår Angel Di Maria skrev på för favoritklubben. Men ja vet inte om priset för denna 22åring klingar helt rätt i mina öron 400 miljoner nja inte va ja skulle lägga ut. Men ja får hoppas att Real Madrid gjorde rätt nu väntar ja bara in Maicon sen är ja rätt nöjd med den truppen Real befogar över å det kan ju bli en grymt rolig år med Real.

Det andra som hände igår var hos AIK. Två spelare fick lämna klubben å det var Bojan Djordic å Martin ”2lax9″Mutumba, fick lämna AIK. Medans fyra nya spelare kom in i klubben så det hända en hel del igår. Spelarna som kom in var kroatien anfallarna Goran Ljubojevic. Och Admir Catovic från sammarbetsklubben väsby,samt att Mittfältskämpen Helgi Danielsson kom till  plus att man knöt till sig Robert Åhman Persson, vilket ja förstått inte är så positivt i AIKlägret?. Vad AIK får ut av detta ja två spelare med karaktärförsvinner å vem ska nu filma på derbyt mellan DIF-AIK nu när Bojan är borta? Mutumba med sina uttalanden var en frisk flävckt förra året men i år har han lyst med den formen. Ska också se vad nya tränaren sätter för prägel på det i just nu formlösa AIK. Men det heter ju den som lever får se..

Det var lite om transfermarknaden som händer just nu. Imorgon blir det som sagt Lindesberg å härliga hemköpskurvan å en picknikkorg vad mer kan man begära å en hel del sol å bra sport. Å dags att jobba in tävlingen mot Hockeyligan å Patrik Fernlund just nu ligger vi tre  pinnar efter å är fast i botten men allt kan hända å en dag kvar. Kommer förmodligen bli en kannondag imorgon får hoppas vädret är med oss. Tror att Revenique kan vara vinnaren i v64a 1. Vi hade han som spelide senast å då var han helt okey som 4a å nu tror ja att mannen med guldtanten bara vinner. Sedan är det väll som så att Cash Winning vita vinner i avdelning 5 det tror ja är en mycket bra spik.

Nu siktar ja mot en bra dag å hoppas vi ses på Lindesbergh imorgon.

Signerat/Limpo. Som siktar på en skapig morgondag.

10 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Konstigt så många amatörbloggare som helt plötsligt ska börja skriva om AIK utan att kunna någonting om klubben. Hur kan du få Catovic till värvad kroatienanfallare? Började i Vasalund som 8-åring och tillhört AIK sen 2004. För övrigt är ni 3 poäng efter i V64-tävlingen och vinner Cash Winning Vita avdelning 6 slutar jag omgående med trav.

 2. 2
  Henke

  Bojan bort kan väl bara vara plus iaf…

  Tungt att hämta in ett par rätt på v64 med 500raders system på alla… Det måste till en hög utdeelning!

 3. 3
  Limpo

  Amatörbloggare? Så fort man skriver om ett aik som har dålig form då är man amatörbloggare hmm???? Ja precis henke det måste till en bra utdelning imorgon å att vi har rätta turen.

 4. 4
  AIK-dansken

  Det var väl inte formen det handlade om. Det är ju rena sakfel jag vänder mig emot. Skriv inte om sånt du inte kan något om. Att Bojan och Mutumba säljs är bra. Sen kan dom fortsätta med Flavio oxå. Men detta är helt fel forum för att disskutera AIK.

 5. 5
  Limpo

  som du ser under min beskrivning tar ja upp transfermarknaden å det som rör den. Å allt behöver ej handla om trav å sen är det för mig att skriva vad ja vill å hur ja vill? Jag förstod att detta skulle hända att ja trampa nån på tåna å va tveksam till att skriva om AIK. Men efter lite tanke så kom ja på att ja skriver väll om det som är intressant.

 6. 7
  Limpo

  haha han spelade för väsby eran sammarbetsklubb 😉 Ja har rättat det nu så nu kan alla va nöjda å glada.

 7. 8
  AIK-dansken

  Då kan du ju oxå rätta till att ni är TRE poäng efter och att Cash Winning Vita startar i avdelning FEM.

 8. 10
  AIK-dansken

  Bra. Sen kan det även rapporteras att en 18-åring från Enköping provspelar för Apa IF. Låter tungt. Samt att alla difare vill ha tillbaka Janne Tauer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.