Lindblad ger odds, me like!


Vem kliver in och sponsar Örjan Kihlströms kuskdress och hjälm? ”Gitanobröderna” har ju överflöd av flis och den reklamplatsen passar väl vinnare?

Var på den lokala frissan och beställde en topping. Perfekt, hoppas det inte blir istid igen så mina öron fryser, fast jag hör mycket bättre! Det roliga var att frisörskan kände en duktig travspelare, Eric här på hemsidan har gjort intryck och beskrivningen med mycket lockigt hår kan inte bli fel. ”Han är duktig men han spelar rätt mycket va?! ”

Niklas Lindblad var med på Staket topplistan under fjolåret. Han räddade ju upp derbyhelgen snyggt med Aguila Blues för undertecknad. Sedan dess har det blivit en till V75-seger och vi pratar glada odds! I tisdags var det dags för vinnarcirkeln igen… 14ggr med Vagabond Hornline och 34ggr bakom Good Image!!! Wow så ska dom tas och när ska han till Solvalla och köra en Onsdag?

Nu var det sammarbete på gång med Michael Lönborg. Det måste väl vara vettigt, Adielsson har antagligen fullt upp med tvillingar ett par tisdagar extra i år. Dessutom har ju Lönborg själv hamnat under bevakning för drivningar i lopp vilket kan resultera i många avstängningar. Månaden ut får han nöja sig med att träna häst.

Vem betalar dom där privat flygplanen med travtv-folket och toppkuskarna glider runt i?! Hörde nånstans ifrån att det var ATG som flög runt med kuskarna, måste vara ett felaktigt rykte?

Trailern inför Åretshäst galan med Adielsson och Kihlström faller mig i smaken. Jag ler och småfnissar likt professorn.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.