Limpos vinnare till V75 på lördag.


Ni som följde denna blogg förra veckan är nog skapligt nöjda just nu. 3av3 drag satt å med det är ja mr 100% från förra veckan. Nu ny vecka ny omgång, ja har kollat lite å denna vecka får det räcka med att skriva om 2 hästar som ja tycker man ska ha med på lappen.

Den första hästen ja tänkte på direkt var redan i den 3e avdelningen. Nummer 4a Reven D Amour. Det är en häst ja gillar skarpt ja tror att Fredde sitter i spets å sedan är loppet över. Jag kommer spela en rak tvilling mot nummer 9 Iceland, var allt annat en bra senast men nu har han två lopp i kroppen å kommer säkert göra ett bättre lopp. Så detta är mitt tvilling bud i denna avdelning.

Min andra häst ja kraftigt varnar för. Är nummer 1 i den andra avdelningen Unix Brodde. Gör sin andra starti regi Khari Lähderkorpi, å sådant är alltid intressant. Tyvärr är det bricka 1 men löser det sig ska han ses med riktigt bra seger chans. Å Björn Goop är i kanon slag efter sin skada, å nu gäller det bara hitta ut sen är det klart.

Det var lite om mina tankar inför v75 omgången uppåt i landet nu siktar ja mot imorgon då det ska bli intressant att se Noras Bean igen.

Signerat/Limpo

4 Comments

Add yours
  1. 1
    Per

    Limpo det är inte debut i ny regi unix brödde. Det är andra starten. Första starten körde örjan från bricka 10 om ja inte minns fel ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.