Limpos schema över denna underbara vecka….


Det är en skaplig vecka vi har framför oss. Kan vara så att det är den bästa veckan på hela året? Derbyt i Malmö står som värd i slutet av veckan. Men ja tänkte nu dela med mig hur min vecka kommer att se ut.

Måndag-Träning, går cirka 5 kilometer  tyvärr var det ej toppform å det blev cirka 1.30 tempo idag.Men skönt var det värker i benen nu.

Tisdag- ÄNTLIGEN tillbaka i jobbet jobbar 8-10. Sedan är det nog stilldge resten av tisdagen å hämtar kraft för vad som komma skall.

Onsdag-Åter i jobb 8-10. Blir ruskigt återigen gå dit för mingel å lite jobb sedan är det fotboll på kvällen Hävla ska ta tre friska.Startlista om vilka som åker med ner till derbyt kommer ut.

Torsdag- Träning styrka å cykling står på programmet detta är min favorit dag när det gäller träningen.

Fredag-Skaplig puls efter att ha inte sovit så mycket så ger vi då oss av mot centralen å kliver på bussen som ska ta oss ner till Malmö. Fredagsdrinken spelas in med en del gäster. Sedan väntas det bordbokning åoch sverige-Ungern i fotboll matchstart 20.00. Sen utgång.

Lördag-V75  å en massa mingel kanske en dam vid min sida ?  Vem vet ?  Återstår att se hur fredagen gav.

Söndag-Derbyt avgörs å Never Again står som segrare före en bra Alvena Pampas som blir två Undertecknade blir lyrisk när tvillingen ger 15 ggr  å 200 kr satsade :). Efter detta firas de lite smått å sång står på schemat å mingel på väg hem. Ett å annat byggmöte avverkas.

Det är en skaplig vecka med andra ord å det ser ut som man kommer trivas. Jag är inte ett dugg orolig för att detta kan vara årets vecka.  Nu blir det matlagning för min del sedan städa inte kul men det behövs nu taggar vi till å gör vårt bästa av denna vecka.Väll mött på ovalen..

Signerat/Limpo…

11 Comments

Add yours
 1. 5
  Limpo

  Ingenting är omöjligt 🙂 För att citera en gunde. Ork har man alltid för bortamatcher man får vara smart

 2. 7
  Limpo

  Det gör ja med vilja å passion så går allt. Imorgon sista dagen denna vecka sen kör vi malmö. Ska du med på derbyt eller är stor favoriten struken ?

 3. 8
  AIK-dansken

  Struken. Blockhalt. Står under stark medicinering. En dopingkontroll skulle säkert ge ett års avstängning och kraftiga böter.

 4. 9
  Limpo

  Okey synd kommer det med som struken häst då;). Liksom Johan toffel;) så men vi andra ska liva upp det hela

 5. 10
  Håkan Tuvesson

  Jajamen Limpo, derbyt ska mycke till om man ska vika ner sig
  Olé Olé ses på bussen med en cola light (haha)

 6. 11
  Limpo

  Tuvan du är kung med ove i helgen är ju bara råttor å westar plus en pingpong som viker ner sig. Detta är SKANDAL. Men du å ja tuvan håller ställningarna. Om du har förslag p¨å bra drink till bussen som är lätt att ta med hojta till 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.