Limpos funderingar….


Ja funderade igår på hur detta trav år kommer se ut .Med vilka resor som ska besökas å vem som blir in nya boxpartner vid resornas tillfällen.Förra året var till stora delar ja å Ivarsson som dela box.Vilket va grymt bra.Vem kommer slå detta med häpnat i år ? Kan chefen axla manteln? frågorna är måna men det ryktas redan nu om att elitlopps helgen som vi nyss bokat att det redan nu sägs vara klart med boende fronten plus att rum fördelningen är klar.Ja va säger man världsklass.Skönt att en resa är klar för att bara väntas in :).Hotellet vi ska bo på är inget mindre än Sheraton mitt i centrala Stockholm kan bli grymt naice.

Funderade också på vilka mer resor som ser intressanta ut i dagsläget. det är följande ja har tänkt på,Olympiatravet 15-17e april Elitloppshelgen 28-30 maj  sedan styr vi kosan mot halmstad å sprintermästar helgen tylösand ryktas få besök av vinnarskallar,Sedan sägs det att det blir Stochampionats helgen i år igen ruggig helg kan det bli med samkväm hos kollegan från Bollnäs 😉 sedan drar vi vidare å drar söderut mot derbyhelgen i Malmö i spetember sedan tillbaka i sköna Stockholm för att återigen inta eläktaren å se kritteriet sedan så avslutas hela touren med breeders crown finalerna den 6e november å hockeyligans avslutningsfest. Det är något vi i vinnarskallar.se har att se fram emot under året kan bli ett ruggigt årplus att till varje resa kommer det att komma än startlista om vilka som åker med å sedan efter resorna en resume om vad som hänt ;).Det var mina funderingar ja önskar er en kannon dag.

Signerat/Limpo

3 Comments

Add yours
  1. 2
    Limpo

    Nej för all del..Det är väll veckan innan sprintermästaren ? Men i övrigt har vi ett skapligt år att se fram emot nu blikar vi mot olympiatravet först 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.