Limpo rycker norsken…


Mycket har hänt senaste tiden sen mitt senaste inlägg.En fotbollsgala har gått igenom som för mig sa noll å intet å var inte så intressant, men grattis till Zlatan Ibrahimovic som återigen fick guldbollen för 5e gången. Å lär såförbli så länge han spelar fotboll. Ikväll är det än spännande match mellan Sverige-Tyskland å jag ser fram emot att se vart sverige står efter plumpen mot Holland senast. Jag hoppas att vi kan mäta oss med tyskarna å visa att vi är så bra som vi kan vara i ljusa stunder.

För egen del är det mycket träning som gäller för min del nu. Jag har än egen personligtränare som är grymt bra. Jag tränar just nu två dagar i veckan men från å med nästa vecka är det tre dagar i veckan som gäller kommer bli extremt skönt å se vart jag står nånstans när vi lägger på ett pass. Jag hoppas att det kommer gå super bra även det å ser fram emot att äntligen få må bra å kunna träna nåra månader i streck här nu då har ni en ny limpo till sommaren.

Lite trav nu. Har vart i kontakt med Ulf Stenströmer om hans chanser på lördag han hälsar att hans bästa chanser är Operett Ribb och inte minst Noras Bean,detta är alltså Stenströmers bästa chanser på lördag. Men han hälsar samtidigt att alla hans hästar har bra form men att detta var hans bästa chanser under lördagen. Jag lönskar såklart Uffe å alla i stallet stort lycka till å jag kommer hålla alla tummar jag har.

På fredag är det dags för fredagsdrinken igen å jag vore tacksam om ni läsare kunde tycka till lite om vad vi ska ha för ämnen i drinken. Vore kul om ni kunde lämna en kommentar så tar vi upp detta i programmet. Å föresten så fick jag i lördags pris som årets drinkblandare i fotbollsklubben hävlas årliga årsfest jag är stolt å tröjan kommer visas upp i programmet på fredag.

Signerat/Limpo. Som siktar mot beach 2011 å tylösand 🙂

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Limpo

    Klart vi kan det. Men som ja sagt till mina kompisar som är gnagare att ja ä5r imponerad av hur ni spelar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.