Lennart Persson lever juhe!


Nonchalant Hoss tog en dubbel som morsa precis nyligen. Linus Broline vann lopp ett på Solvalla och sen följde Jasmine Broline upp i V86-prologen. Syrran Kristin Broline bommade dock vinsten förra torsdagen och var bara tvåa. Het!

Lennart Persson bloggar ju fortfarande! Det fick jag reda på idag och det var ett rejält lass med bloggar att läsa ikapp. Hans förmodligen egenkomponerade hemsida var inte fager men det är fullt läsbart! Jag har saknat honom, mycket kunnig och finns det någon motsvarighet? 

V86 var utsparkat från TV-tablån i vanlig ordning. Man blir så trött på skiten! Kommer det fortsätta vara så här hela våren när det vankas utdragen slutspelshockey?

Twitter är inte populärt hos AIK-dansken men jag tycker om det. Jag får snabb blick av vad som har hänt genom att ta upp min telefon i några minuter. Järmförs med Se och hör, ja det kanske är någon form av svallertidning. Lätt att ta till sig och du väljer ju själv vilket flöde du ser. Tyvärr finns det inte någon aktiv inom travet som är riktigt bra på att twittra, det hade naturligtvis dragit mer behövligt intresse för travsporten.

Let’s Dance Det är långt ifrån ett favoritprogram och snart måste sista säsongen vara inspelad? Någon catchdriver skulle väl kunna medverka, kanske för okänd men bra att synas! Travtränaren har väl inte tid men kusken borde kunna kämma in lite träning i veckorna och avstå fredagstravet. Bara Erik Adielsson som skulle kunna vara lite aktuell?

Barfota runt om ska vara ett nytt radioprogram gällande trav och V75. Det spelas in på fredagskvällar och då packar jag ju ihop ganska tidigt och det riskerar att inte få någon recension av mig. Paula Ahlström och Richard Hansson är duktiga men frågan är om det är det här travintresserade vill ha? Vad Malla gör där och i media i övrigt kan man fråga sig…

4 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Vad skulle det skapa för intresse för travsporten om någon aktiv skulle twittra? Det skulle ju bara öka antalet skvallerkärringar. Tycker det är bra att travets aktiva håller sig för goda för att syssla med något så meningslöst. Och varför ska det läggas ut på nätet? Håll det internt så vanligt folk slipper se skiten.
  Att TV4 väljer att visa slutspelshockey före trav är väl självklart. Vad tror du drar mest tittare? Hockey och ATG-live är perfekt. Travsändningarna i TV4 är ju ändå urusla så det gör inget om dom inte sänder. Undantaget V75 som är en skaplig sändning.

  • 3
   AIK-dansken

   Gratis live skulle det alltid vara. Dom skulle förmodligen få in lika mycket eller mer i omsättningsökning.

 2. 4
  Stackars Jack

  Håller med angående ”travskuffandet” men ibland är det helt okej.
  Blir dessutom utfallet som igår är det bara att göra vågen 🙂
  Guldvittring…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.