La la la la Halmsta


Då var de dags att skriva ner några rader om Sprintermästar resan. Eftersom jag var den enda i vinnarskallar gänget som var på plats så är de väl ett måste. Grabbarna har ju varit hemma och följt loppen på liven och bloggat om prestationerna på banan, så min blogg kommer handla om skratten, glädjen, leffes, kläder, festerna och mina fantastiska vänner som jag fick ha så roligt med i några dagar.

Dom som gjorde min resa var min ständiga vapendragare Sandra ”gipset” Luomala, ifjol besökte jag Halmstad med Sarah Karlsson och Caroline Mattsson, vi hade så roligt så vi åkte i år igen. Cecilia ”flickan” Andersson var en ny bekantskap för mig och även ett nytt ansiktet för boysen. Hoppas de inte var sista gången jag fick umgås med henne. En riktig tjej blogg blir de alltså.

Fem tjejer som ska åka ihop, de största problemet var nog att få in allt bagage i bilen, å ändå så hade vi inget att ha på oss när vi väl skulle till att välja kvällens outfit.  Fyra av oss åkte ner redan på onsdag, Sandra anslöt på torsdagen. Hon var tvungen vara hemma för ett ev läkarbesök innan avresa. Som dom flesta vet så har hon ju armen i gips och jag har lite hälta kvar av min bäcken skada. De hindrade dock inte oss att ha roligt. Innan vi åkte så fundera jag om man började bli för gammal för sånt här man fyller ju trots allt 30 i år, men jag fick svaret på fredag kvällen att de är man inte.

 

Topformen satt där hela natten, och fredagen var nog en av dom roligaste kvällarna i mitt liv. Skratta konstant. Men lite besviken att vi inte fick gå på efter fest på stranden.Tanterna skulle hem och sova sa våra kamrater. Vi bodde på Hotell Tylebäck, de får bra betyg av mig om man ser till vad de kosta. De bästa var nog att vi hade egen uteplats och eget kök. Lite för långt att gå hem på natten men taxi för en hundring är bra. Så de rekommenderar jag varmt. Just de här med eget kök var bra för de här har varit en mat resa. Jag tyckte vi åt för mycket hela tiden, men ska nog vara glad att Sarah såg till jag åt ordentligt, brukar ha hemska bakfyllor. Så testa nytt upplägg åt hela tiden i ställe för som annars inte äta nått typ.

På torsdagen besökte vi givetvis travet och hade en mysig kväll på publik plats, men på lördagen insåg vi varför sitta i trängseln på plasterna, drygt 14 222 på plats. Så vi slog upp lite stolar och duka upp på stallbacken. Perfekt. Jag har skrivit de förr med bra arrangemang så kommer folk till banorna. Även om nu jag tycker de är bättre med Bodens 10 365 på plats än Halmstads 14 222, man får tänka på att de var en tredjedel av Bodens befolkning på plats. Halmstad har drygt 92 000 invånare. Vädret hade ju kunnat varit bättre under helgen, men men svensk sommar när den är som sämst. Jag skulle kunna skriva om allt roligt som sagts och gjorts  men de är svårt att förmedla den känlsan med ord. Så nu får de räcka för den här gången, tror nog bestämt jag ska ringa och boka boende i Halmstad till nästa år. Men tack och lov så är de bara OS vart fjärde år så nästa år blir de inget paralympics. Krya på er alla med kryckor och gips.

Ett gott skratt förlänger livet, tack mina vänner ni har gjort mig väldigt gammal i helgen

 

Categories

9 Comments

Add yours
 1. 4
  Limpo

  Dem kosta väll 60 spänn förra året med Jack om jag inte minns fel? Catta att ni tjejer kommer in med sprit är ju inte så förvånande snygga och behöver bara blinka med ena ögat åt vakten så släpper han förbi er ;)! Var det inte så ni gjorde 😉

 2. 5
  Catarina Damström

  Limpo exakt så gjorde vi..vi tog stall entren..Den vakten blev vi kompis med, så på lördagen behövde vi inte ens biljetter för att komma in haha.. Fördelen med att vara tjej man kan ha en onödigt stor handväska 😉

 3. 6
  Stackars Jack

  Jorå, Limpo…men visst är det hutlöst. Men vem bryr sig när man sitter på (öl)backen…:)
  Visst är det orättvist när ”gamla märrar” bara kan blinka med ögat mot vakterna.
  Själv har jag inte en tanke på det utan stålkalsonger.
  Hmmm…undrar va’ det va’ i gipspaketet tro….

 4. 7
  Limpo

  hahaha Jack nu lär du få Catta på dig efter det där med gamla märrar;)! Ja undra om dom la en flaska 70is vodka i de där gipset Sandra kanske har svaret ;)? Ölpriset ja va ska man säga men är man törstig så är man 😉

 5. 8
  Catarina

  Jag orka inte ens kommentera Stackars Jacks kommentar. Kallar man sig stackare så är nog värre än att vara en gammal märr. Själv så anser jag mig vara i mina bästa år;) Vilken ålder en tjej än har så sitter hon alltid på en förmögenhet.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.